Florya'da prim, Saray'da düğün
22.09.2014

Olağanüstü Genel Kurul kararı alınan Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı merak konusu. Muhalefet henüz bir aday çıkaramazken, başkan Ünal Aysal da "Aileme ve dostlarıma danıştıktan sonra kararımı açıklayacağım" dedi. Ancak Balıkesir deplasmanı öncesi yaşananlar, Aysal'ın koltuğu bırakmayacağını işaret ediyordu sanki. Cuma günü tesislere giden Başkan, takımla bir araya gelmiş ve "Seçimi kafanıza takmayın, sadece futbolunuza konsantre olun" sözleri basına yansımıştı.

GEÇEN SEZON LİG MAÇLARINDA PRİM YOKTU
Florya'da perde arkasında ise Ünal Aysal'ın takıma prim sürprizi yaptığı ortaya çıktı. Futbolculara sözleşmelerinde yazan garanti para ve maç başı ücretlerin yanında ligde her iç saha galibiyetine 7 bin 500 Dolar, deplasman galibiyetine de 15 bin Dolar prim verileceği açıklandı. Oysa ki sarı-kırmızılı futbolcular geçen sezon prim almamışlar, sadece Devler Ligi'nde Juventus'u yendiklerinde ve Türkiye Kupası'nı kazandıklarında 15'er bin Dolar hesaplarına yatmıştı.

YÖNETİM YOK, CEO VAR!
Balıkesirspor deplasmanına gitmeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, maçı da izlemedi. Aysal, karşılaşmanın oynandığı saatlerde Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir düğün törenine katıldı. Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyelerinden hiçbiri Balıkesir'e gitmezken, takımla birlikte bu deplasmanda sadece kulübün CEO'su Lutfi Arıboğan yer aldı.

Kaynak: Sabah
Diğer Haberler
Enerji atmak için başladı, rekorlar kırdı
Bu sezon duran toplarda fark yarattık!
Galatasaray'da 3 yolcu birden!
Galatasaray'da Adana Demirspor hazırlıkları
Carlos Tevez, hastaneye kaldırıldı
Galatasaray ikinci yarıda 'Aslan' gibi
Okan Buruk, Avrupa'nın zirvesinde!
Trabzon'un eski başkanı ölü bulundu
Türk hakemlerinden, VAR için olay açıklama
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.