Cesare'ye video isyanı var!
22.09.2014

Aslan’ın hocası Prandelli, şimdiden futbolcularıyla ciddi sorunlar yaşamaya başladı. Geçen sezon Burak ve Selçuk gibi yıldızların Mancini’yi istemedikleri ve bu yüzden tavır aldıkları konuşulurken, bu sezon Sabri ve Olcan Adın gibi isimlerin kadro dışı bırakılmasıyla başlayan süreç yine sıkıntı yaratacak gibi görünüyor.

Sezon öncesinde eski teknik direktörlere nazaran 2 kat fazla idman yaptıran Prandelli, her antrenmandan önce 45 dakika boyunca bir önceki maçın analizini ve hatalarını gösteriyor, ardından bir sonraki rakibin görüntülerini izletiyordu. Ancak bu durumun futbolcuları fena halde sıktığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı oyuncular sürekli olarak yakın çevrelerine dert yanarken, “Durmadan video izliyoruz, artık bu durumdan çok sıkıldık” diyerek tepkilerini dile getirdikleri öğrenildi. Bu çatlak sesler İtalyan hocanın kulağına gittiğinde nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

6. hafta bekleniyor

Taraftar ise Prandelli’nin, kondisyon açısından takımının en iyi duruma geleceğini söylediği 6. haftayı merakla bekliyor.

TT Arena’da Fenerbahçe karşısına çıkacak olan Sarı- Kırmızılılar’ın şu ana kadarki performansı ve vurdumduymaz tavrı, tribünlerin canını fena halde sıkmış durumda.

Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.