Sinan Engin'den bomba iddia!
21.09.2014

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 25 Ekim'deki kongrede yarışa girip girmeyeceği merakla beklenirken sarı-kırmızılı idareci, "Ailemle görüşüp karar vereceğim" sözlerini kullanmıştı.

Aysal'ın karşısına sarı-kırmızılılara faydalı olabilecek bir ismin rakip olarak çıkması halinde, 'Başarılar dileyerek' aday olmayacağı kulislerde yankılanırken; Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda konuşan Sinan Engin önemli bilgiler verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde 1 Ekim'de Arsenal, 22 Ekim'de de Borussia Dortmund ile oynanacak maçların Ünal Aysal'ın kararını şekillendireceğini söyleyen Engin, "Galatasaray'da başarılı bir başkan ama Arsenal ve Dortmund maçlarını kaybederse Ünal Aysal aday olmaz. Aysal'ın aday olmayacağını da düşünüyorum. Altını çizerek söylüyorum; Galatasaray bu maçları kaybederse Ünal Aysal aday olmaz. Çünkü bu maçları kaybedersen Türk Telekom Arena'yı sana zindan ederler. Türk Telekom'da adamı hoplatırlar. Galatasaray taraftarı adamı hoplatır. Dolayısıyla seni de bu tribünler yollar başkan... Çünkü son 1.5 sene iyi işler yapmadın." dedi.

Sinan Engin ayrıca, "Kendim ettim kendim buldum diye bir şarkı var... Kendi yaptı bu yönetimi. Yöneticiyi mutlu etmek zordur herkes önemli görev bekler ama Ünal Aysal'ın 2. görevde doğru yapmadığı kesin. Fenerbahçe'ye karşı çok agresifleştiler. Ama Aysal Galatasaray'ı yerden aldı, yukarıya çıkardı. Şampiyon yaptı, şampiyon başkan. Fatih Terim ile anlaştı, bu da bir başarıdır. Mesela Fatih Terim Adnan Polat ile anlaşmadı, çalışmadı. Adnan Polat da ona teklif yapmıştı. Bilakis Adnan Abi anlattı bana." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Trabzon'un eski başkanı ölü bulundu
İşte İtalya'yı karıştıran o söz!
PSG, Lamine Yamal için çıldırıyor
Galatasaray'da beklenen imza yükleniyor: Okan Buruk
Galatasaray'da Adana Demirspor hazırlıkları
Enerji atmak için başladı, rekorlar kırdı
Her aşk bir gün bitermiş: Iker Muniain
Arda Turan: "Galatasaray'ı çalıştırmak hayalim"
Carlos Tevez, hastaneye kaldırıldı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.