Prandelli: "Kötü bir yenilgi ama..."
20.09.2014

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Balıkesirspor'a kaybettikleri maçın ardından görüşlerini dile getirdi.

İyi oynamadıklarını söyleyen İtalyan teknik adam, "Yavaş başladık. Bu yönden değişmeiz gerekiyor. Zihinsel olarak da daha hızlı oynamamız gerekiyor. İki seken toptan gol yedik. Daha hızlı oynamamız gerekiyor. Kötü bir yenilgi ama sezon daha uzun. Bu kadar söyleyebilirim" dedi.

Taraftarlara seslenen Prandelli, "Hepimiz üzgünüz. Biraz da taraftarımızın bize güvenmesi gerekiyor. Bizim daha agresif oynamamız gerekiyor. Dediğim gibi sezon uzun. Bizimle oldukları süreçte biz daha gelişmeye çalışacağız" diye konuştu.

"BU SADECE BURAK'IN SORUNU DEĞİL"

Bir gazetecinin, "Burak Yılmaz'ın Galatasaray'da 3. sezonu. Hem Burak hem takım hiç bu kadar pozisyona girmekte zorlanmıyordu. Bu durumu nasıl çözeceksiniz sorusunu, "Bu tek bir oyuncunun sorunu değil. Biz büyük bir takımız ama diğer takım gibi istekli olmamız lazım. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Çok yavaş başladık, yavaş devam ettik, az tehlike yarattık. Tam bir takım olmamız lazım. Bunu düzelteceğiz ve düzelecek" şeklinde cevapladı.

"KAĞIT ÜZERİNDE BİRÇOK TAKIM FAVORİDİR"

Prandelli, "Galatasaray ile Balıkesirspor'un arasında hem bütçe hem de kadro kalitesi olarak büyük fark var. Karşılaşma öncesinde Galatasaray favoriydi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine, "Kağıt üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu gördük" dedi.

Prandelli, "Galatasaray her zaman hücum futbolu oynayan ve saldıran bir takım olmuştur. Bundan sonraki haftalarda taktiksel olarak değişikliğe gitmeyi düşünüyor musunuz sorusunu ise "Bizim sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu oyunla 5 forvet eklesek bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Benim bunu değiştirmem gerekiyor" diye yanıtladı.

Prandelli, yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararının futbolcuları etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine de "Bir takımın bunları düşünerek sahaya girdiğini sanmıyorum. Bizim her zaman konsantre ve istekli olmamız gerekiyor. Biz bunun için para alıyoruz. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
CANLI | Fenerbahçe - Galatasaray
Kulüpler Birliği'nden yabancı hakem kararı!
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'e kötü haber!
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.