Kadroda yoklar ama Balıkesir'e gittiler!
19.09.2014

-WEBASLAN- Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Olcan Adın ve Alex Telles'i Balıkesirspor mücadelesi için belirlenen kadroya dahil etmeyerek büyük bir sürprize imza atarken, aynı zamanda dışarıda bıraktığı 3 isim için de flaş bir karar aldı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında oynayacağı mücadelenin 20 kişilik kadrosunda yer almayan Koray Günter, Gökhan Zan ve Umut Gündoğan da Balıkesir'e götürüldü, ancak U21 maçında forma giyecekleri ortaya çıktı. İtalyan hocanın, önümüzdeki dönemde kullanmayı planladığı 3 oyuncunun maç kondisyonunu yakalaması amacıyla böyle bir karar aldığı belirtildi.

BU SEFER SABRİ VE ENGİN YOK

Sarı-kırmızılıların geçtiğmiz hafta Eskişehirspor ile oynadığı U21 mücadelesinde Sabri Sarıoğlu ve Engin Baytar oynamış ve iki isim de karşılaşmada ağları sarsarak, gündeme gelmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu, U21 mücadelelerinde 21 yaş üzerinde 3 oyuncunun oynamasına izin veriyor. Balıkespor ile Galatasaray'ın U21 takımları, yarın (20 Eylül) 16:00'da Susurluk İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.