"Kellemi taşın altına sokarım"
19.09.2014
Galatasaray'ın yöneticisi Abdurrahim Albayrak, mevcut yönetimin futbol şubesindeki idaresini kendine has diliyle eleştirdi. İtalyan teknik adamlarının Türkiye'de başarılı olmadığın altını çizen Albayrak, Cesare Prandelli'nin gelişi hakkında, "Geldi Mancini sonra gitti başkası geldi. Biri sakallı diğeri sakalsız, tek fark o oldu" ifadelerini kullandı. Yönetim değişikliği hakkında görüş belirten Albayrak, Ali Dürüst'ün idaresinde çalışabileceğini söyledi. Deneyimli yönetici, başkan adayı olmayacağını da sözlerine ekledi.
 
İşte Albayrak'ın açıklamaları:
 
"ALİ DÜRÜST'LE İYİ İŞLER YAPARIZ"
 
"1.5 yıl önce alınan seçim kararı hatalıydı. Şimdi alınan karar ise doğru. Ancak biraz daha erken olabilirdi."
 
"Biz bir ekibiz. Ali Dürüst benim yakın bir arkadaşımdır. Tek başıma bir yere gitmem. Ali Dürüst'le ve ekibimizle oluşabilecek bir grubun içinde yer alabilirim. Ben olmasam bile Ali Dürüst mutlaka yönetimde olmalı. O olursa zaten ben de o yönetimin içinde olurum."
 
" Galatasaray için elimi değil kellemi taşın altına sokarım. Ali Dürüst'le birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Galatasaray'da başkanlığa aday olmayı şu anda düşünmüyorum"
 
"AYSAL UMARIM DEVAM EDER"
 
"Ünal Aysal'ın görevine devam etmesini diliyorum. Başkan yönetim kurulundaki arkadaşlarından bayağı çekti. Bu saatten sonra başkanı kimse yönlendiremez zaten. "
 
"Güzel bir ekip kurarsa başarılı olabilir. 4. yıldızla ilgili önemli bir yılımızdı. Birlik ve beraberlik Galatasaray açısından önemli. Bu birlik için herkes elini değil kafasını taşın altına koymalı. Galatasaray'a hizmet etmek ibadettir, hizmet ve ibadetten kaçılmaz. bu arkadaşlarımızla iyi bir yönetim kurulu olacağını düşünüyorum. Bu ailemizden çok değerli arkadaşlarımız geçip bu büyük göreve herkesin talip olacağına inanıyorum. Bildiğim kadarıyla bu fedakarlıktan kaçmayacak isimlerin olduğunu biliyorum."
 
ELEŞTİRİLER...
 
"Riva'ya ilgili başkana satışla ilgili yetkiyi verdik. Başkanın başka projeleri vardı, divanda bunu söyledi ve tepki oldu. Başkan alınganlık yaptı. Başkanımızın bunları kenara koyması gerek. para olmadan hiçbir şey olmaz. Bu önemli bir faktör. Bu işi halletmemiz lazım bu da önemli. Bizim dönemimizde ben çok heyecanlanıyordum Fatih Terim'le bana niye heyecanlanıyorsun bu takıma antrenörsüz de şampiyon oluruuz deyince eyvah dedim. Bir takım ruhunu yakalayacaksınız. Bunu yakalamak kolay değil. Biz onu yakalamıştık. Biz geçen sene de Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Kimse yanlış anlamasın. Biz o takım ruhu ile geçen sene de şampiyon olurduk. Geçen sene bir yönetim kurulu değişikliği oldu, geldi Mancini sonra gitti başkası geldi. Biri sakallı diğeri sakalsız oldu. Demek ki parayla saadet olmuyor."
 
"ALMANLAR'A HASTAYIM"
 
"İtalyanlar belli ki Türkiye'de başarılı olamıyor. Almanlar'ın hırsına, azmine ve futbola bakışlarına hastayım."
 
"Dün akşam Beşiktaş maçını seyrettik. 88'de Beşiktaş gol yedi ve kahroldum. Ben böyle futbolsever bir insanım. Trabzon'un son dakikada attığı gol havalara fırlattı beni. Hangi takım olursa olsun Avrupa maçlarında başarılı olmalarını isterim. Size bilmediğniz insanlar Galatasaray'a hizmet vermeniz için oy veriyor. Onun için ne haddine başka bir kulübün yöneticisine ve iç işlerine karışmak. Benim görevim Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet etmek."
 
PASSOLİG'E KARŞI
 
"Bizim duayenlerimiz vardır. Oturup konuşacağız. Galatasaray için en hayırlısı neyse Allah Galatasaray'a ve bana onu nasip etsin. Diğer branşlara da ayrı bütçeler ayırmalısınız. Galatasaray CL maçında tribünleri dolduramadı. Beşiktaş'ın maçında da çok üzüldüm. Bu paralarla bu transferlerin çıkması mümkün değil. Bu taraftar kitlesini kırmamak lazım. benim misafirim geldi, nereden çıkardılar bu pasoligi? Misafirimi maça götüremiyorum. Bunlarla kimse uğraşamaz."
Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.