Selçuk İnan sürprizi ve ıslıklar...
17.09.2014

Formsuzluğuyla hem Galatasaray'da hem de Milli Takım'da tartışılan isim haline gelen Selçuk İnan, dün şok üstüne şok yaşadı. Anderlecht karşılaşması öncesinde Florya'da yenen maç yemeğinde bir konuşma yapan Teknik Direktör Cesare Prandelli, sahaya çıkacak ilk 11'in 10'unu açıklayıp, “11'inci ismi Arena'da söyleyeceğim” dedi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Açıklanan oyuncuların içeresinde kaptan Selçuk, Bruma ve Olcan yer almadı. Takım Arena'yı geldiğinde ise maçın başlamasına 1 saat kala futbolcular ısınmaya çıkmadan hemen önce Prandelli 11. oyuncu olarak Selçuk İnan'ın ismini açıkladı. Daha maç başlamadan Selçuk'a, “Formundan memnun değilim” mesajını veren Prandelli, 72. dakikada da oyundan çıkarıp yerine Umut Bulut'u aldı.

Islıklara alkışlı karşılık
Selçuk İnan ikinci şoku, değişiklik tabelası havaya kalktığında yaşadı. Etkisiz futboluyla dikkat çeken Selçuk İnan kenara gelirken bütün tribünler ıslıklı protestoya başladı. Protestolara alkışlarla karşılık veren Selçuk, hızlı bir şekilde sahayı terk edip yedek kulübesine oturdu. Bu sırada ise Selçuk'u ilk teselli eden, maç öncesi “vazgeçilmez değilsin” mesajını veren Prandelli oldu. Selçuk'un elini sıkan İtalyan hoca, daha sonra sırtını sıvazlayarak gelen tepkilerden etkilenmemesi için çalıştı.

Önce öfke sonra barış
Selçuk'un yanı sıra Burak ve Veysel Sarı'nın da ıslıklanması sarı-kırmızılı oyuncuları çıldırttı. Burak uzatmada golünü atınca kaleci Muslera tribünlere dönerek daha önce görülmemiş şekilde sinirli tepki gösterdi. Maç berabere bitince bu defa Arena'ya barış geldi. Sarı-kırmızılı futbolcuların bir bölümü tribünlere giderek seyircileri selamladı ve taraftarların gönlünü aldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar da öncelikle Sneijder ve Felipe Melo'ya büyük ilgi gösterdi. Tribünler “Melo ortaya, üçlü çektir tayfaya” diye bağırdı. Melo da bunun üzerine daha önce Sabri'nin yaptığı işi üstlenip, taraftarlara üçlü çektirdi.

Bu gol de olmasa!
G.Saray az kalsın kötüler kötüsü bir başlangıç yapıyordu Şampiyonlar Ligi'ne. Ancak sezon başı gönderilmesi gündemde olan Chedjou uzatmada çıktı sahneye ve Burak'a enfes bir asist yaptı. Cimbom tek puanı kurtarırken bir nebze olsun teselli buldu.

Kaynak: Türkiye
Diğer Haberler
Hakemlerin kayıt korkusu!
Avusturya'da Mehmet Büyükekşi'ye tepki!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın final ayı
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina'dan Zaniolo hamlesi!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.