Aysal'ın Dzemaili ve Pandev planı!
02.09.2014

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı Pandev ve Dzemaili dün sabah saatlerinde İstanbul'a gelirken iki oyuncunun da son dakikada Milan'ın teklifine "Hayır" dedikleri ortaya çıktı. Corriere dello Sport gazetesi Napoli ile sözleşmeleri bu sezon sonunda sona erecek olan iki oyuncuyu da Milan'ın yeni teknik direktörü Inzaghi'nin aradığını ve transfer teklif ettiğini yazdı. Corriere dello Sport, Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek isteyen Pandev ve Dzemaili'nin Cesare Prandelli ile daha önce yaptıkları görüşmeye sadık kaldıkları ve Inzaghi'ye "Galatasaray ile anlaştık" diyerek Milan'a olumsuz yanıt verdikleri öğrenildi.

"AYSAL'IN PLANI TUTTU"
Sneijder ve Prandelli'nin Galatasaray'a gelmesinde önemli rol oynayan FIFA menajeri Ali Güven, Dzemaili- Goran Pandev ikilisinin transferini de bitirdi. Transfer sürecini Sabah Gazetesi'ne anlatan Ali Güven, "Ağustos ayından beri temas halindeydik. Napoli pazarlıklara 9 milyon Euro ile oturdu. Ama sayın Ünal Aysal'ın stratejisi işledi ve transferin son gününde 2 milyon 350 bin Euro'ya kadar inmek zorunda kaldılar" ifadesini kullandı.

'PRANDELLİ TELEFONDA İKNA ETTİ'
Dzemaili, Prandelli ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından Galatasaray'a gelmeye karar verdiğini söyledi. İsviçreli yıldız, "İsviçre'de büyüdüğüm için etrafımda çok fazla Türk vardı. Onların çoğu Galatasaraylıydı. Bu yüzden bildiğim bir camia. Orta saha için komple bir oyuncuyum. Uzaktan goller atmayı severim" dedi.

Kaynak: Sabah
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.