Ayrılmayı kafasına koymuş! Cesare...
02.09.2014

İsviçre’nin Blick Gazetesi’nin muhabiri Sandro İgnuscio, Galatasaray’ın yeni transferi İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili’nin geliş sürecini anlattı. İşte o süreç:

‘Yedek olmak istemedi’

“Napoli’de, Walter Mazzarri’nin döneminde takımın kilit isimlerindendi. Ancak Rafa Benitez geldiğinde ilk tercih olarak düşünülmedi. Yedek kulübesinde oturması da Dzemaili’yi rahatsız etti. Ayrılmayı kafasına koydu. Milan onu almak için devreye girdi. Ancak Napoli 8 milyon Euro isteyince, Milano temsilcisi geri adım attı ve aradan çekildi.”

‘Galatasaray ucuza aldı’

“Transfer döneminin sonu yaklaştığı için Dzemaili’nin takımda kalacağı düşünülmeye başlanmıştı. Ancak cumartesi günü Cesare Prandelli, Dzemaili’yi aradı. Yaptıkları görüşmede Türkiye’ye gelmesi konusunda kendisini ikna etti. Ertesi gün de kulüpler anlaştı ve transfer tamamlandı. İtalya’da herkes, Milan’ın listesindeki ismin bir anda Galatasaray’a gitmesine şaşırdı. Sarı-Kırmızılılar’ın en fazla 4 milyon Euro bonservisle bu işi bitirdiği söyleniyor. Kesinlikle çok kârlı ve yerinde bir transfer.”

Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.