Avrupa'da son gün bombası!
02.09.2014

 Menajerliğe Louis van Gaal'i getirdikten sonra yeni bir yapılanmaya giden Manchester United, transferin son gününde bomba bir transfer gerçekleştirdi.

İngiliz ekibi Monaco'nun Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Satın alma opsiyonuna da sahip olduğunu açıklayan Kırmızı Şeytanlar, rakamlarla ilgili ise bir bilgilendirme yapmadı.

İngiliz basını ise MANU'nun kiralama bedeli olarak Monaco'ya 6 milyon sterlin ödeyeceğini ve satın alma opsiyonunun ise 46 milyon sterlin olduğunu yazdı. 28 yaşındaki golcünün ise Kırmızı Şeytanlar'dan yıllık 13,5 milyon sterlin gibi çılgın bir maaş alacağı kaydedildi.

"İSTATİSTİKLER ONUN YERİNE KONUŞUYOR"

İmza sonrasında konuşan Falcao, "Manchester United'da kiralık olarak oynayacağım için mutluyum. MANU dünyadaki en büyük kulüp ve tekrar en iyi olmak için çok istekli. Louis van Gaal ile birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Menajer van Gaal ise, "Radamel'i kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Dünyadaki en verimli golcülerden biri. Onun gol atma istatistiği onun yerine konuşuyor zaten. Elimize geçen bu şansı kullanmak istedik" diye konuştu.

Kolombiya Milli Takımı'nda 51 mücadelede 20 kez ağları sarsan Falcao, Porto'da 2009-12 yılları arasında 87 maçta 72 gol, Atletico Madrid'de 2011-13 yılları arasında 91 maçta 70 gol ve Monaco'da geçen sezon 22 maçta 13 gol attı.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Dursun Özbek'ten kulüplere deprem bölgesi için çağrı!
Luka Modric'ten Real Madrid kararı!
Galatasaray, derbide kazandı!
TFF'den "Süper Lig tescil edilmeyebilir" iddiasına yanıt
Kolombiya'da dehşet anı! Futbolcunun kafasına bıçak isabet etti!
Galatasaray'da Wilfried Zaha unutuldu
Dursun Özbek, dev zirvenin ardından konuştu!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u çifte kupa peşinde!
Mauro Icardi'nin gol atamadığı sadece 3 takım var!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.