Jose Mourinho'nun asları
01.09.2014

Goran Pandev transferinde işi imzaya bırakan Galatasaray, Makedon oyunculu kadrosuyla 2010 yılındaki Şampiyonlar Ligi finalini akıllara getirecek.

22 Mayıs 2010 tarihinde Madrid'te Santiago Bernabeu'da oynanan Inter-Bayern Münih finalinde bugün Galatasaray kadrosunda yer alan 3 oyuncu vardı. Jose Mourinho yönetimindeki Inter 11'inde bugün Galatasaray'ın 10 numarası olan Wesley Sneijder'in yanı sıra bugün imza atması beklenen Goran Pandev de vardı. Makedon oyuncu forvet hattını Diego Milito ve Eto'o ile birlikte paylaşmıştı.

Inter'in 2-0 kazandığı finalde Bayern Münih, 11'inde ise bugün sakatlığı nedeniyle gözden düşen ve Galatasaray'da forma şansı bulamayan Hamit Altıntop forma giymişti.

Arsenal beraberliğe abone
Cimbom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal, Leicester City deplasmanından da beraberlikle ayrıldı... Alexis Sanchez'le öne geçen Arsene Wenger'in öğrencilerine Leicester, Leo Ulloa ile cevap verdi: 1-1. Anderlecht de Belçika liginde 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve Club Brugge ile 2-2 berabere kaldı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Büyükekşi'nin büyük rahatsızlığı
Mauro Icardi'den 23 Nisan paylaşımı!
Galatasaray'da Adana Demir öncesi ilk 11'de büyük rekabet
Türk hakemlerinden, VAR için olay açıklama
Galatasarayımızın müthiş ikilisi!
Okan Buruk, Avrupa'nın zirvesinde!
TFF'den Süper Lig iddiasına yanıt geldi
Galatasaray ikinci yarıda 'Aslan' gibi
Aston Villa, Barış Alper için ateşi yaktı! Rekor geliyor!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.