3 isim aynı anda KAP'ta!
31.08.2014

Galatasaray'ımız, Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

"Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor Kulübü ile; Goran Pandev'in ve Blerim Dzemaili'nin transferleri için Napoli Futbol Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

PANDEV İLE 4 YILLIK ANLAŞMA...

Dzemaili'nin transferini sonlandıran Galatasaray, Goran Pandev için de son teklifini Napoli'ye yaptı. Pandev ile 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim, Napoli'den gelecek olan cevabı beklemeye başladı.

Öte yandan Galatasaray'ın, yılan hikayesine dönen Tarık Çamdal transferinde de noktayı koymaya hazırlandığı ifade edildi. Sarı kırmızılıların genç oyuncu için 4,5 milyon euro ve Umut Gündoğan'ı bonservisi ile Eskişehirspor'a vereceği öğrenildi.

GORAN PANDEV KİMDİR?
27 Temmuz 1983 Yugoslavya doğumlu olan Pandev, futbol kariyerine Belasica'da başladı. 2001'de Inter'e transfer olan Pandev, genç yaşta geldiği İtalyan devinden çeşitli kulüplere kiralandı. 2004 yılında 8 milyon avroya Lazio'ya transfer olan Pandev, 6 yıl boyunca formasını giydiği Lazio'dan 2010 yılında Inter'e geri döndü. 1 buçuk yıl Inter forması giyen Pandev, bu dönemde Galatasaraylı Sneijder'le birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazanma başarısı gösterdi. 2012-2013 sezonu başında 7,5 milyon avroluk bir bedelle Napoli'ye transfer olan Pandev, ilk senesinde çıktığı 33 maçta 6 gol 9 asistlik bir performans sergiledi. Geçen sezon çıktığı 29 maçta 7 gol 7 asist kaydetti.

BLERIM DZEMAILI KİMDİR?

12 Nisan 2986 yılında Arnavutluk'ta dünyaya gelen Dzemaili, İsviçre Milli Takımı'nda forma giyiyor. Orta sahada mücadele eden Dzemaili Serie A kariyerine 2008'de Bolton'dan Torino'ya kiralık gelerek başladı. 2009 yılında bonservisiyle Torino'ya transfer oldu. Aynı sezon Parma'ya kiralanan genç oyuncu 2011/2012 sezonunun başında 9 milyon bonservis bedeliyle Napoli'ye transfer oldu. Napoli'deki ilk sezonunda 28 maça çıkan ve 3 gol atıp 4 de asist yapan Dzemaili, 2012-2013 sezonunda Napoli formasıyla çıktığı 34 maçta 7 gol atıp 2 asist yapma başarısı göstermişti. Geçen sezon ise ligde 24 maça çıkan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu 6 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Erden Timur: "Hayalimize kavuşacağız"
Galatasaray'da dikkat çeken davet
Galatasaray'dan Davinson Sanchez'e şartlı izin!
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Julian Nagelsmann'dan iki yıllık imza!
Hakim Ziyech, Icardi'yi bile solladı
Sevilla'da Marcao kararı!
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.