G.Saray'dan çifte bomba!
30.08.2014

1 Eylül'de sona erecek olan transfer sezonu öncesinde Galatasaray atağa kalktı.. Süper Kupa finalinde vasat bir oyun sergileyen Galatasara'da teknik direktör Prandelli'nin, 2 yabancı futbolcunun transfer edilmesi için yönetime yaptığı baskının sonucunda 2 süper yıldız Alex Song ile Pato'da bitme aşamasına gelindi..

Orta sahadaki alternatiflerden Hamit ve Yekta'yı yetersiz bulan İtalyan hoca, Barcelonalı Alex Song'un transfer edilmesini istedi. Ön libero olmasına rağmen stoperde de görev yapabilen Kamerunlu yıldız için Barcelona ile iyi ilişkiler içinde olan yönetici Ebru Köksal devreye girdi. Barcelona'nın satış listesine koyduğu 27 yaşındaki oyunsunun satın alma opsiyonuyla kiralanması gündemde. Song'un menajerliği yapan Darren Dein geçtiğimiz aylarda bir başka oyuncusu Fabregas'ın Barcelona'dan ayrılmasını sağlamıştı. Galatasaray'ın dışında İngiltere'den Tottenham ve Fransa'dan Marsilya da Song'la ciddi biçimde ilgileniyor. Ancak FIFA ve UEFA'nın uluslararası toplantılarında Katalan kulübünün yöneticileriyle iyi ilişkileri olan Köksal'ın Song transferinde noktayı koyması bekleniyor.

ÜNAL AYSAL'IN TARİFİNE UYAN PATO GELİYOR!
Milan'da beklentilere karşılık veremeyişinden sonra Brezilya ekibi Fluminense'nin yolunu tutan, son olarak da Sao Paulo formasınnı giyen Alexandre Pato, Galatasaray'a geliyor. Mutlaka bir hücümcü alacak olan G.Saray'da Ünal Aysal'ın tarif ettiği "yardımcı forvet" tanımına uyan Pato, kanatlarda ve hücumun her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Takvim
Diğer Haberler
Süper Lig'de 34. ve 35. haftanın programı açıklandı
TFF Başkanlığı için ilk resmi aday!
Galatasaray'da tarihi gelir: 2.8 milyar TL
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu
Galatasaray, Real Madrid'in kaptanını istiyor
TFF Başkanlığı'na bir aday daha!
Galatasaray'a Fransa'dan sürpriz golcü!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.