Adamsın Ilic! Biz de...
30.08.2014

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Partizan takımının kaptanı ve Galatasaray'ın eski futbolcularından Sasa Ilic, kurayı Sports TV'ye değerlendirirken sarı-kırmızılı takım hakkında da açıklamalarda bulundu.

Iliç, "Hayatımda iki kulübün yeri çok ayrı. Biri Partizan, diğeri de Galatasaray" dedi.

"TOTTENHAM VE BEŞİKTAŞ FAVORİ"

Zor bir grupta olduklarını ifade eden 36 yaşındaki futbolcu, gruptaki favorinin Tottenham ve Beşiktaş olduğunu söyledi.

"Çok zor bir grup bizim için. Beşiktaş ve Tottenham favori. Ama bizim için böyle güçlü takımlara karşı oynamak çok iyi olacak. Bu iki takıma karşı bir şeyler yapmaya çalışacağız. Bu güçlü takımlara karşı galibiyet ve puan arayacağız. Eğer bu iki takımdan bir galibiyet alabilirsek tur atlama şansımız olabilir."

"PARTİZAN TARAFTARI DÜNYANIN 1 NUMARASI"

Galatasaray forması ile şampiyonluk sevinci yaşayan Sırp futbolcu, Beşiktaş taraftarını bildiğini ancak kendi evlerindeki mücadelenin dünyanın en iyi taraftar grubu önünde oynanacağının altını çizdi.

"Galatasaray'da çok güzel iki sezon geçirdim. Şampiyon oldum. Hayatımda iki kulübün yeri çok ayrı. Biri Partizan, diğeri de Galatasaray. Beşiktaş taraftarını biliyorum. Çok sıcak bir atmosfer olacak. Bilic'i çok iyi tanıyorum. Bence Avrupa'daki en iyi antrenörlerden biri. Sonuç olarak Beşiktaş bize karşı favori."

"Bizim evimizdeki maç çok sıcak geçecek. İyi bir sonuç alabilmemiz için Partizan taraftarı da bizi destekleyecek. İki takım taraftarı da çok ateşli ama bence bizim taraftarımız, Partizan taraftarı dünyanın 1 numarası."

"BEŞİKTAŞ'IN ŞANSI YOKTU"

Sasa Ilic, Beşiktaş'ın son Arsenal maçını da izlediğini belirtti.

"Arsenal-Beşiktaş maçını izledim. Beşiktaş çok iyi maç çıkardı. Ama şansı yoktu Arsenal karşısında. Demba Ba çok iyi bir fırsatı değerlendiremedi son dakikada. Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı çok iyi oynadı Beşiktaş."

"TOTTENHAM AVANTAJ OLABİLİR"

Tecrübeli oyuncu, Tottenham'ın yoğun maç trafiğinin gruptaki diğer takımlar için avantaj olabileceğini de belirtti.

"Bence Tottenham bir numaralı favori grupta. Beşiktaş grubun ikinci güçlü takımı. Tottenham, İngiltere'de çok fazla maç oynuyor. Belki bu durum Avrupa kupalarına konsantresini olumsuz etkiliyebilir."

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLSUN"

Süper Ligi izlediğini kaydeden Sasa Ilic, eski takımı Galatasaray'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi.

"Türk Ligi'ni takip ediyorum, izliyorum. Özellikle Galatasaray'ı. Diğer maçları da izliyorum. Çok daha kaliteli artık Türkiye Ligi. Umarım Galatasaray bu sezon şampiyon olur."

"BEŞİKTAŞ TAKIM OLARAK TEHLİKELİ"

Sasa Ilic son olarak Beşiktaş'ın takım olarak çok tehlikeli bir ekip olduğunun altını çizdi.

"Beşiktaş'ta çok fazla tehlikeli oyuncu var. Veli Kavlak'ı tanıyorum Avusturya Ligi'nden. Demba Ba'yı zaten herkes biliyor. Ama genel olarak isimlerden çok takım olarak çok tehlikeli bir takım."

Kaynak: Milliyet
Diğer Haberler
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.