Amrabat'ta sıcak saatler!..
29.08.2014

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasarayımızın Faslı futbolcusu Nordin Amrabat'ı renklerine bağlamak isteyen La Liga ekibi Malaga, sarı-kırmızılılardan yanıt bekliyor.

Amrabat'ın transferi için İstanbul'a gelen Malagalı yetkililer Vicente Casado ve Sportif Direktör Mario Husillos, tam olarak anlaşma sağlayamasalar da kritik konularda görüş birliğine varmışlardı.

İspanyol basınında yer alan habere göre; Nordin Amrabat transferinde en kritik gün, bugün! Amrabat için umutlarını yitirmeyen ve sarı-kırmızılılardan 'anlaştık' cevabını bekleyen Malaga yönetimi, gün sonuna kadar Galatasaray'dan haber bekleyecek. Başarılı kanat oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünen Malaga'nın 1.5 milyon euroluk teklif yaptığı bildirildi.

27 yaşındaki futbolcu için İspanya'dan başka teklifler de olduğu öğrenilirken, yabancı kontenjanında boşluk açmak isteyen Galatasaray'da Amrabat ayrılığı çok yakın gözüküyor. 'İlk 11'de oynamayı hedefleyen' Faslı futbolcu, sarı-kırmızılılarda kalmak istediğini ancak forma hasreti çektiğini söylemişti.

 

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'dan 75 milyon euro'luk hesap
Ndombele için bütün kapılar kapalı
Kulüpler Birliği'nden TFF'ye seçim çağrısı!
Fernando Muslera: "Sonsuza kadar Galatasaray'dayım"
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Mertens'ten Napoli itirafı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.