Genç Aslan imzaladı!
28.08.2014

Galatasaray'ımız, dış transferde takviye için girişimlerini sürdürürken, iç transferde de sürpriz bir imza geldi. Sarı-kırmızılılarda Cesare Prandelli'nin sezon öncesi kampına götürdüğü isimlerden Birhan Vatansever, kendisini 3 yıllığına Galatasaray'a bağlayan profesyonel sözleşmeye imzasını attı.

1997 doğumlu oyuncu, imza sonrasında yaptığı açıklamada "Bana güvenip formayı teslim eden hocalarım başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bundan sonra her zamankinden çok çalışıp bu armaya hizmet etmeye çalışacağım. Aslolan Galatasaray'dır." sözlerini kullandı.

PRANDELLI BECKENBAUER'E BENZETİYOR!

Galatasaray A2 takımında gösterdiği performans ile dikkat çeken Birhan, orta sahanın ortasında oynuyor. Geçen sezon UEFA Gençler Ligi'nde 3 mücadelede oynayan gelecek vaat eden isim, Roberto Mancini tarafından da A takım ile idmanlara çıkarılmıştı. Türk Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde birçok kez şans bulan genç yetenek, iki ayağını birden etkili kullanabilmesi ile dikkat çekiyor.

Prandelli'nin çok beğendiğini açıkladığı Birhan için yöneticilere geçtiğimiz günlerde, "Kendi çileğimizi yetiştiriyoruz. Birhan geleceğin Beckenbauer'i olacak" yorumlarında bulunduğu basında yer almıştı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Erden Timur: "Hayalimize kavuşacağız"
Galatasaray'da dikkat çeken davet
Galatasaray'dan Davinson Sanchez'e şartlı izin!
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Julian Nagelsmann'dan iki yıllık imza!
Hakim Ziyech, Icardi'yi bile solladı
Sevilla'da Marcao kararı!
Ergin Ataman'ın babası, son yolculuğuna uğurlandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.