Semih: "Ben de isterim"
28.08.2014

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon öncesinde tam hazır olmadıklarını belirterek, eksiklerini en kısa zamanda gidereceklerini söyleyen Semih Avrupa'nın büyük takımlarında oynamak istediğini belirtti.

Yeni sezon öncesinde takım olarak tam hazır olmadıklarını anlatan Semih, "Takım olarak eksikliklerimiz var. Bunları en kısa zamanda gidereceğimizi düşünüyorum. Bu eksiklikler oyuncu olarak değil, taktiksel. Onları da düzelttiğimiz takdirde lige en iyi şekilde başlayacağız. Umarım güzel bir sezon geçirir ve 4. yıldızı takarız" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, Manisa'da yapılan TFF Süper Kupa maçındaki olaylar ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Felipe Melo'ya yönelik sözlerinin sorulması üzerine, "Gerekli açıklamaları kulübümüzün yaptığını düşünüyorum. Benim bir şey söylemem yanlış olacaktır. Gerekli cezai işlemleri de federasyon yetkililerinin yapacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Semih Kaya, bu konuda LİG TV'ye yaptığı açıklamada ise, "Futbolcular olarak biraz daha sakin olmamız lazım. Süper Kupa'da Volkan Demirel ile Melo arasında geçen bir olay vardı. Tatsız şeyler bunlar. Volkan ağabeyin de söylediği şeyler vardı. Yakışık olmayan şeyler. Sonuçta Soma için oynanan bir karşılaşmaydı. Biz öyle bakıyorduk. Zaten 120 dakika 0-0 bitmiş, güzel bir karşılaşma olmuştu. Saha içinde bir şey olmamıştı. Penaltılarda böyle bir şeyin olması gerçekten Türk futbolu açısından üzücü. Umarım bundan sonraki dönemlerde daha dikkatli oluruz" dedi.

"YURT DIŞINDA OYNAMAK İSTERİM"
Bir soru üzerine, her futbolcu gibi bir gün Avrupa'nın büyük takımlarında forma giymeyi hayal ettiğini belirten 23 yaşındaki defans oyuncusu, "Her genç Türk oyuncunun Avrupa'da oynama hayali vardır. Benim de var ama öncelik her zaman Galatasaray'dır. Burada yaşamadığım Avrupa şampiyonluğunu olabilir veya yeniden UEFA Avrupa Ligi kazanılabilir. Ondan sonra ben de yurt dışında oynamak isterim" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.