Neler oldu? Gizli kalanlar...
21.08.2014

WEBASLAN- Galatasaray efsanelerinden Turgan Ece için Florya'da düzenlenen törene Fatih Terim damgasını vurdu. Terim'in konuşması ve etrafındaki kalabalık grup dışında Prandelli ile yaşadıkları da gündeme oturdu.

ORDU YOK, SEVENLERİ VAR!

Florya'ya kalabalık bir ekiple geldiği sayfalara taşınan Terim aslında, G.Saray'da beraber çalıştığı isimlerle bir aradaydı. Bunun dışında Terim etrafında ve yanında olan insanların birçoğu ile Florya'da bir araya gelmişti. Hatta bazıları sadece Ece'yi son yolculuğuna uğurlamak için Florya'ya gelen sarı-kırmızılı taraftarlardı.

Fatih Terim'i cenazede görünce yanına giden sevenleri, kısa süre sohbet edip fotoğraf çektirdi. Milli Takımlar Sorumlusu Terim'in herkesle tek tek ilgilendiği, kendisine uzatılan hiçbir eli geri çevirmediği dikkatlerden kaçmadı. Daha sonra Fatih Terim ve birlikte geldiği kişiler, kendilerine Florya'da katılan kalabalıkla beraber törene doğru hareket etti.

'SEN GELME BEN GELİRİM'

Fatih Terim'in Florya'da Cesare Prandelli ile bir araya gelmesi de dikkat çeken diğer ayrıntıydı. Buluşma anı ve sonrasının ötesinde asıl önemli bölüm buluşma öncesiydi. Olay şöyle yaşandı: Prandelli, tribünlerde oturan Fatih Terim'i görünce hemen oraya yöneldi. Terim'e doğru 'mister' diye seslenen G.Saray hocası, Terim'in yanına, yukarıya çıkmak istedi. Ancak Terim bir anda ayağa kalktı ve yanında oturanlardan müsaade isteyerek Prandelli'ye doğru hareketlendi. Bu sırada da İtalyan hocaya eliyle dur işaret yaparak, 'Buraya kadar gelme ben inerim' dedi.

İkili işte bu 'jestlerin' ardından orta noktada buluştu. Görüntüler, Terim'in TFF toplantısında önceki hoca Roberto Mancini ile yaşadığı buluşmadan daha sıcaktı. Ancak Jose Mourinho ile olan samimiyet de yoktu. İkilinin buluşma anı öncesi 'ben gelirim-sen gelirsin' davranışları etraftaki insanlar tarafından, "İkisi de birbirine karşı ev sahibi gibi davranmak istedi. Prandelli şimdiki hoca, Terim'se Florya'nın imparatoru' şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Sevilla'da Marcao kararı!
Galatasaray, 8 tarihi rekor için geri sayımda
Galatasaray kazanıyor, yıldızları değerlerini katlıyor
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta
Vincenzo Montella için Napoli iddiası!
Erden Timur: "Hayalimize kavuşacağız"
Galatasaray'dan Liverpool'un yıldızına kanca: Listede 1 numara!
Aston Villa'dan Barış Alper Yılmaz hamlesi
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.