Tarık, 6 milyon € eder mi?
21.08.2014

WEBASLAN- Galatasarayımızın transfer listesine giren ancak kulübü Eskişehirspor'un yüksek istekleri nedeniyle sadece Galatasaray'ın talipli olarak kaldığı Tarık Çamdal, piyasanın en gözde futbolcuları arasında yer alıyor. Futbol kamuoyu, Tarık'ın fiyatının abartıldığını düşünürken, performansı da soru işaretleri yaratıyor.

3 MAÇTA 1 ORTA

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da sağ bek olarak şimdi Galatasaray'da olan Veysel Sarı forma giyerken, Tarık Çamdal sıklıkla sol bek olarak görev aldı. Kırmızı siyahlı forma ile geçen sezon 26 maça çıkan Tarık Çamdal, hücuma direkt katkı sunamadı. Ortalamalar alındığında sadece 3 maçta 1 isabetli orta yapan Tarık, Galatasaray'ın emektar oyuncusu Sabri Sarıoğlu'nun gerisinde kaldı. Sabri ise maç başına 1.70 isabetli orta yaptı.

MAÇ BAŞINA 1 OMUZ OMUZA

Henüz futbolunun en olgun çağına gelmeyen Tarık Çamdal, fiziksel olarak da vasatı aşan bir performans sunamadı. Maç başına 1 kez ikili mücadele kazanan Tarık, İstanbul'un üç büyüklerinin bekleri de göz önüne alındığında en düşük ortalamayı tutturan isim oldu. Tarık Çamdal'ın başarılı olduğu en önemli konu ise pas kanallarını takip edip pas arası yapabilmesi ya da boştaki topları kazanarak takımını hücuma çıkarabilmesi olarak dikkat çekti.

İşte Tarık Çamdal ve Süper Lig'in üç büyüklerinde forma giyen beklerin performans karşılaştırması;

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Galatasaray'ın final ayı
Okan Buruk'un Ziyech planı
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
Rıza Morova'dan Fenerbahçe'ye gönderme
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'da Vinicius kararı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.