10'un sırrı aile!
21.08.2014

Galatasaray’da camianın yeni sezonda çok şey beklediği Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, aile yaşamıyla da örnek bir duruş sergiliyor.

Ailesiyle iletişimini asla kesmeyen 30 yaşındaki futbolcunun başarısının sırrı da bunda gizli. Son olarak babası Barry Sneijder, oğlunu görmek için Belçika’da oynanan White Star Bruxelles maçını izlemek üzere Brüksel’e gitti. Mücadeleyi tribünde takip eden baba Sneijder, çıkışta oğlunun yanına indi ve danışmanlarıyla birlikte ona Hollanda’dan getirdiği paketi iletti. Bu paketin içerisinde Sneijder’in en sevdiği bazı yemeklerin malzemeleri olduğu belirtiliyor. Ayrıca Wesley’in küçük kardeşi Rodney Sneijder de ağabeyini izlemek için oradaydı. Öyle ki, tecrübeli futbolcu babasının yanına geleceğini duyunca soyunma odasından hemen fırladı ve onu bir anlamda yolda karşıladı.

Eşi ve kardeşi gelecek

Aileyi Hollanda günlerinde yakından tanıyan Nordin Amrabat da, baba Barry Sneijder’le samimi bir şekilde sarıldı ve hasret giderdi. Baba Sneijder’in bu kez de Manisa’da Soma yararına Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa Finali’ne gelmeyi düşündüğü öğrenildi. Aynı mücadelede Sneijder’in kardeşi Rodney ve eşi Yolanthe Cabau’nun da tribünde yerini alması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.