Terim, Prandelli, o konuşma!
21.08.2014

Fatih Terim tam 330 gün sonra Florya’ya ayak bastı… Galatasararay Yönetimi ile yaşadığı soğuk rüzgarlar törende de etkisini gösterdi.

25 Eylül 2013 tarihinde Galatasaray Yönetim Kurulu’nun kararı ile görevinden alınan Fatih Terim, sarı kırmızılı kulübün hayatını kaybeden duayen ismi Turgan Ece anısına yapılan törene katılmak için dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi.

G.Saray’daki görevinden ayrıldıktan sonra Türkiye Futbol Direktörü olarak göreve getirilen Fatih Terim, 330 gün sonra yıllarca futbolcu ve teknik direktör olarak hizmet ettiği Florya’yadaydı.

PRANDELLI HEMEN YANINA GİTTİ

Nitekim Başkan Ünal Aysal, Ankara’da bulunması nedeni ile Florya’daki törene katılamamış ve uçaktan iner inmez cenaze namazına yetişmişti.

Fatih Terim ve beraberindeki ekip Galatasaray Yönetim Kurulu’nun ve teknik heyetinin bulunduğu bölüm yerine uzaktaki tribünde oturdu.

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli ise Fatih Terim’in Florya’ya geldiğini görünce hemen oturduğu yerden kalktı ve meslektaşının yanına gitti.

İdari menajer Mert Çetin’i de yanına alan Prandelli, Fatih Terim’in yanına gidip, ‘Hoş geldin’ dedi ve ayak üstü samimi bir sohbete imza attı.

YANINDAKİ HAYRI KOZAK’A SÖYLEDİ

Terim'in yanında ise Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak oturuyordu. Kısa sohbetin ardından Fatih Terim, ‘Konuşalım’ diyen Cesare Prandelli’ye “Benim numaram Mert’te var, telefonumu ondan alırsın. Konuşalım, görüşelim” dedi ve İtalyan hoca ile hoş şekilde ayrıldı.

İtalyan teknik adam yerine doğru hareketlendikten sonra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, yanında oturan G.Saray Kulübü Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak’a döndü ve Prandelli’yi kastederek “Adama şimdi burada numaramızı verirsek işten kovarlar, işinden olur” cümlesini kurdu.

TRİBÜNDE BÖLÜNDÜLER

Galatasaray yönetimi Florya’daki veda töreninde naaşın konulduğu bölümün hemen önüne otururken, Fatih Terim ve beraberindeki 50 kişi tribünün diğer kısmına geçti.

Terim ile yanındakiler sarı kırmızılı yönetimin bulunduğu kısma hiç gitmedi. İki grubun ortasında ise Galatasaray’ın altyapıdaki oyuncuları yer aldı.

50 KİŞİLİK EKİPLE GELDİ

ALİ Yavaş, Rasim Kara, Hamza Hamzaoğlu, Vedat İnceefe, Müfit Erkasap, Şükrü Hanedar, Hande Sümertaş, Fahri Yılmaz gibi Türkiye Futbol Federasyonu’nda beraber görev yaptığı isimlerle yaklaşık 50 kişilik ekiple Metin Oktay Tesislerine gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i 2. başkan Özkan Olcay kapıda karşıladı.

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Trabzon'un eski başkanı ölü bulundu
İşte İtalya'yı karıştıran o söz!
PSG, Lamine Yamal için çıldırıyor
Galatasaray'da beklenen imza yükleniyor: Okan Buruk
Galatasaray'da Adana Demirspor hazırlıkları
Enerji atmak için başladı, rekorlar kırdı
Her aşk bir gün bitermiş: Iker Muniain
Arda Turan: "Galatasaray'ı çalıştırmak hayalim"
Carlos Tevez, hastaneye kaldırıldı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.