Terim ve Prandelli buluştu!
20.08.2014

Terim Galatasaray bayrağına sarılı tabuta dokundu Mesaj dolu bir konuşmaya imza attı. Galatasaray Kulübünün efsane idarecisi ve hayatını sarı kırmızılı renklere adayan, önceki gün yaşamını yitiren Turgan Ece'ye Florya Metin Oktay Tesislerinde yapılan törenle veda edildi.

Galatasaray kulübünün duayen ismi Turgan Ece'nin cenazesine yoğun bir katılım yaşandı Galatasaray camiası başta olmak üzere spor dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'da Ankara'dönüp jet hızıyla cenazeye geldi. Türkiye Milli Takım Direktörü Fatih Terim eşi Fulya Terim ile Teşvikiye Camiindeki cenaze namazına katıldı. Başkan Aysal ve Fatih Terim cenazede selamlaşmadı. Ünal Aysal, cenaze için camiiye geldiği sırada Fatih Terim'in arkası o bölgeye dönüktü. Aysal ve Terim cenaze namazında birbirinden uzak da kalıp selamlaşmadı.

Fatih Terim'i tam 11 ay sonra geldiği Florya Metin Oktay Tesislerinde 2.Başkan Özkan Olcay karşılarken Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ise törende Terim'in yanına gidip ev sahibi olarak kısa süre sohbet etti.

Milli Takımlar Teknik Direktörü ve Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim törende konuşma yaparken, kürsüye gitmeden önce sarı kırmızılı bayrağa sarılı tabuta elini koyup mesaj dolu bir konuşmaya imza attı.

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek!
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi
Çılgın maç sona erdi: Real Madrid, City'yi penaltılarda devirdi!
Galatasaray'a Fransa'dan sürpriz golcü!
Süper Lig'de 34. ve 35. haftanın programı açıklandı
Galatasaray'dan stopere sürpriz hamle: Martin Vitik
Galatasaray'da Süper Kupa ve Ali Koç'a gönderme!
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF adaylığını açıkladı!
Galatasaray, Real Madrid'in kaptanını istiyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.