Mancini'ye niyet Prandelli'ye kısmet
01.08.2014

Prandelli stopere takviye istedi ve Mancini’nin gözde isminin alınması için gerekli onayı verdi.

Avusturya-Macaristan kampı sonrasında Cesare Prandelli, yönetime raporunu sundu ve Chedjou, Semih, Koray ve Hakan Balta’dan oluşan stoper hattına iyi bir takviye yapılması gerektiğini belirtti. İtalyan teknik adam, bu mevkii de birçok aday oyuncudan Mancini’nin de geçtiğimiz ocak ayında transferine onay verdiği 20 yaşındaki Doria’nın alınması yönünde görüş bildirdi.

CİMBOM, TRANSFERDE GAZA BASTI
Galatasaray’ın ise hafta başından bu yana Brezilyalı stoperin transferi için çalışmalara hız verdiği ortaya çıktı. Ülkesinde gelecek vaad eden en iyi stoperler arasında gösterilen ve Brezilya’nın Olimpik Milli Takımı’nda forma giyen 20 yaşındaki futbolcu için Botafago, G.Saray’dan tam 10 milyon Euro bonservis bedeli istedi.

G.Saray ise adından sıkça söz ettiren ve Prandelli’nin de istediği Doria için Brezilya ekibine 1 yıl kiralama ve satın alma opsiyonu formülü ile teklif yaptı. Şu anda mali açıdan krizde olan Botafago’nun ise bonservis bedeli karşılığında bu transfere onay verebileceğini kaydetti.

ALTERNATİFİ EDER BALANTE
Ancak G.Saray’ın Botafago’nun bu ‘mali kriz’ sebebi ile ‘bonservis’ inadını 1 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro ödeyip sezon sonunda 9 milyon Euro satın alma opsiyonu teklifi ile kırıp transferi mutlu sonla noktalamayı hedefliyor.

Cesare Prandelli ve Galatasaray’ın stoper mevkiinde Doria liste başı olurken, River Plate’de forma giyen Eder Balante de alternatifler arasında yer alıyor.

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Galatasaray'ın final ayı
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.