Almeida haber bekliyor
31.07.2014
Didier Drogba'nın ayrılmasının ardından G.Saray'ın forvet arayışları da başlarken bu konudaki son karar teknik direktör Cesare Prandelli'ye bırakıldı... İtalyan çalıştırıcının başkan Aysal ile yapacağı görüşmede transfer isteklerinde bulunması beklenirken Beşiktaş'la yollarını ayıran Hugo Almeida da G.Saray'dan haber bekliyor...

Kartal'ın sözleşmesini yenilemediği Portekizli yıldız uzun süre İstanbul'da G.Saray ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını beklerken başkan Ünal Aysal ile de bir görüşme yapmıştı. İşte bu konuşma transferin gerçekleşeceği haberlerinin çıkmasına neden olurken bir türlü anlaşma sağlanamadı. 

Sonunda İstanbul'da kaldığı otelden ayrılan ve Poretekiz'e dönen Hugo Almeida, G.Saray'dan gelecek haber için cep telefonunu bir an olsun elinden ayırmıyor. Türkiye’deki temsilcisi ile her gün birkaç kez konuşan ve G.Saray ile yürütülen görüşmelerin nasıl gittiğini soran Portekizli golcü, sarı-kırmızılı idarecilerin "Biz size geri dönüş yapacağız" sözleri nedeniyle gelecek aramayı bekliyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HAYALİ

Kariyerine İstanbul'da devam etmek isteyen ve bonservis bedeli olmaması nedeniyle de gelen çok sayıda teklifi bekleten Almeida'nın ilk hedefi İstanbul'da kalmanın yanı sıra G.Saray ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek. Ancak G.Saray cephesinden oyuncuya geri dönüş olmadığı için Almeida da kara kara düşünüyor. 

Cimbom'da ise transfer tamamen başkan Aysal ile Prandelli arasında yapılacak görüşmeden sonra başlayacak. İtalyan çalıştırıcının Almeida transferine 'tamam' dememesi nedeniyle Portekizli golcü de ülkesindeki bekleyişini sürdürüyor.

Kaynak: Vatan
Diğer Haberler
Hakemlerin kayıt korkusu!
Avusturya'da Mehmet Büyükekşi'ye tepki!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın final ayı
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina'dan Zaniolo hamlesi!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.