Dev Joel Campbell iddiası!
31.07.2014
alatasaray, Joel Campbell transferinde mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Sürpriz bir şekilde Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine giren Kosta Rika’lı yıldız konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İngiltere’nin 
saygın gazetelerinden The Times’ta çıkan habere göre, bu transfer neredeyse bitti. Gazetenin haberinde, Galatasaray ile Arsenal’ın oyuncunun 2014-15 sezonunda kiralanması konusunda 1 milyon Euro karşılığında el sıkıştıkları belirtildi. Futbolcunun bir senelik alacaklarının tamamının Sarı-Kırmızılılar tarafından ödeneceği kaydedildi. The Times’ta çıkan haberde ayrıca İtalyan devi Milan’ın da bu oyuncu için devreye girdiği ancak Galatasaray’ın anlaşma sağladığı belirtildi. Arsenal’in Sarı-Kırmızılılar’ı seçme nedenlerinin başında, Aslan’ın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olmasının geldiği kaydedildi.

24 yaşındaki Joel Campbell, hem forvette hem de kanatlarda görev yapabiliyor. Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon da Yunan devi Olympiakos’ta kiralık oynamış ve Devler Ligi’ndeki performansıyla adından söz ettirmişti. Campbell’ın yeni sezonda Arsenal forması giyme umutları, Alexis Sanchez transferiyle bitmişti.


Kaynak: Fanatik
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.