Campbell için son bir atak
30.07.2014

Veysel’in başarılı performansı ile Tarık transferinde eli güçlenip geri çekilen Galatasaray, Umut Bulut’un teknik heyeti tatmin etmeyen grafiği üzerine ‘forvet’ takviyesi yapma kararı aldı.

Avusturya-Macaristan kampında kadroyu net şekilde analiz eden Prandelli, G.Saray yönetimine daha net görüşler beyan etmeye başladı. Ve G.Saray’da santrfor takviyesi kesinleşti.

Sarı kırmızılı yönetim, takım içindeki rekabeti artırmak adına iyi bir golcü takviyesi yapacak. Böylece Burak Yılmaz’ın da performansının yükselmesi hedefleniyor.

CESARE PRANDELLI MUTLAKA GOLCÜ İSTİYOR

Özetle G.Saray’ın son 1 haftadır temas içinde olduğu Arsenalli Joel Campbell için bu kadar ısrarcı olmasında da Umut’un yetersiz, performansı var. Sarı kırmızılılar 23 yaşındaki Kosta Rikalı golcüyü kiralayıp uzun maraton boyunca forvette sıkıntı yaşamak istemiyor. Prandelli mutlaka golcü transferi istiyor. Joel Campbell’ın yanı sıra Mevlüt Erdinç de forvet adayları arasında yer alıyor.

Prandelli’nin tranfser konusunda yönetim ile sürekli temas halinde olduğu ifade edilirken İtalyan teknik adamın F.Bahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi tüm takviyelerin yapılmasını istediği öğrenildi

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'dan tepki!
A Milli Takım'da kaleci ve santrfor sorunu!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Rezan Epözdemir: "Fatih Portakal'a kızdım"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.