Beşiktaş ile transfer savaşı!
29.07.2014
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devreye girdiği Başkan Recep Bölükbaşı'nın ise gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi. Galatasaray'ın Şener için Umut Gündoğan, Dany, Gökhan Zan üçlüsünden biri ve para, Beşiktaş'ın ise 8 milyon TL para teklifiyle geldiği belirtildi.

DANY, GÖKHAN ZAN VEYA UMUT GÜNDOĞAN TEKLİF EDİLDİ

Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener için teklifler gelmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlıların defans oyuncusu için Galatasaray'ın Umut Gündoğan, Gökhan Zan ve Dany isimlerinden biri ile bir miktar para teklifi sunduğu belirtildi. Galatasaray Sportif A.Ş İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan'ın Şener için Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı aradığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ'TAN 8 MİLYON TL

Beşiktaş'ın da 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Şener Özbayraklı için yeşil-beyazlıların kapısını çaldığı ve 8 milyon TL'lik bonservis ücreti önerdiği öğrenildi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın ise teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşme sonrasında Şener için gelen teklifleri geri çevirdiği, Galatasaray ile Beşiktaş'ın bayram sonrası yeniden teklif sunacağı belirtildi.
Kaynak: DHA
Diğer Haberler
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'e kötü haber!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Galatasaraylı Günay'a 2 maç ceza
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.