Wenger, Campbell kararını verdi!
29.07.2014

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Joel Campbell, tatilin ardından Arsenal kampına katıldı. Ancak burada fazla uzun durması beklenmiyor.

Geçen sezonu Olympiakos'ta kiralık olarak geçiren ve 2014 Dünya Kupası'nda Kosta Rika ile boy gösteren Campbell, tatilinin ardından Arsenal'in Avusturya'daki kampına katıldı. Londra ekibini Benfica ve Monaco ile mücadele edeceği Emirates Cup öncesi takımdaki yerini alan Campbell, kendisine ait Twitter hesabından da takım arkadaşları Monreal, Cazorla ve Arteta ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı.

Öte yandan İngiliz basınından edinilen bilgilere göre 22 yaşındaki oyuncunun son durumu ile ilgili değerlendirme yapan menajer Arsene Wenger, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da genç yıldızın kiralanmasına karar verdi. G.Saray'ın yakından ilgilendiği Campbell için Wenger'in Ocak ayına kadar Premier League'de yer alan bir takıma kiralanma kararı aldığı, oyuncunun lige daha fazla alışmasını istediği ifade edildi. Ocak ayından itibaren ise yeni bir değerlendirme sonucu Campbell'in Arsenal'da devam edebileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

 

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.