Vatansever Chedjou! İyilik yaptı...
29.07.2014

Galatasaray kafilesi önceki gece Macaristan’dan gece yarısı dönerken havaalanında ilginç bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncular tek tek pasaport kontrolünden geçip ardından evlerinin yolunu tutarken Aurelien Chedjou, Kamerunlu bir kadının ağlamasına şahit oldu. Kamerunlu savunmacıyı tanıyınca hemen yanına koşan kadın, kardeşinin pasaport kontrolünden geçemediğini ve 1.5 saattir beklediklerini söyledi.

Bu sözlerin ardından olayı polislere soran Chedjou, vatandaşının vizesindeki sorun nedeniyle ülkeye alınmadığını öğrendi. Kadın ile Fransızca konuşan ve ardından da bunu polislere İngilizce tercüme eden Chedjou, pasaport kontrolünde sorun yaşayan vatandaşına da yardımcı oldu. Yaklaşık 45 dakika Kamerunlu turistler ile birlikte bekleyen ve polislere tercümanlık da yapan G.Saraylı oyuncu sorun halledilene kadar yanlarından ayrılmadı.

Kontrolden geçen Kamerunlu turist sonunda ablasına kavuşurken her ikisi de Chedjou’ya defalarca teşekkür etti. Chedjou ise olayın tatlıya bağlanmasının ardından 45 dakika sonra taksiye binerek evinin yolunu tuttu.

Kaynak: Vatan
Diğer Haberler
Galatasaray'da seri 22 maça çıktı!
Enzo Fernandez: "Daha güçlü geri döneceğim"
Real Madrid'de Mbappe için 3 seçenek!
Süper Lig'de Ziyech 4, Kerem Demirbay 6. golünü attı
Mauro Icardi'den şampiyonluk mesajı
Kerem Demirbay: "Önemli olan takım"
Pochettino: "Tek sorumlu ben değilim"
Mauro Icardi gol krallığında zirveye yerleşti
Muslera: "Bir adım daha yaklaştık"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.