Aysal'ın aşkı Lukas Podolski
29.07.2014

Galatasaray Başkanı Aysal'ın Lukas Podolski aşkı yeniden alevlendi. Sarı-Kırmızılı kulübün geçen sezon transfer etmek için çok uğraş verdiği ama bir türlü alamadığı Alman yıldız yine Cimbom'un gündemine geldi.

Arsenal'in Alexis Sanchez'i transfer etmesinin ardından İngiliz kulübünün kadrosunun çok şişmesi nedeniyle Podolski'nin satılması gündeme geldi. Bunu duyan Sarı-Kırmızılı yönetim hemen harekete geçirdi. Arsenal ile Joel Campbell'ın kiralanması için yapılan görüşmeler sırasında Podolski'nin transferinin gündeme geldiği öğrenildi.

29 yaşındaki Alman futbolcuyu Galatasaray'a getirmek isteyen Başkan Ünal Aysal'ın bu transfer için danışmanı Bülent Tulun'u görevlendirdiği belirlendi. Podolski'nin satılık veya kiralık Galatasaray'a gelmesi için talimat veren Aysal'ın eğer anlaşma sağlanamazsa Joel Campbell'ın transferine ağırlık verilmesini istediği öğrenildi. Arsenal'in 29 yaşındaki yıldızı Dünya Kupası'nın ardından henüz kamp çalışmalarına katılmadı. Mesut ile birlikte bu hafta Arsenal ile çalışmalara başlaması beklenen Podolski de İngiliz kulübünden ayrılmaya sıcak bakıyor.

PODOLSKİ TATİLİNİ İBİZA'DA GEÇİRDİ

2016 yılına kadar Arsenal ile sözleşmesi bulunan Podolski, Brezilya'da Dünya Kupası'nı kaldırmasının ardından İbiza'ya tatile gitmişti. Alman ekolüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Ünal Aysal'ın gelecek hafta İngiltere'ye giderek hem Arsenal ile hem de Alman oyuncunun menajeriyle bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Takvim
Diğer Haberler
Şenes Erzik: "TFF ile UEFA ve FIFA'nın ilişkileri son derece sağlam"
Galatasaray'ın gözü Klaassen'de
Galatasaray'da 'Dayı' kayıplarda!
Adana Demirspor - Galatasaray: Muhtemel 11'ler
Alanyaspor'dan Mehmet Büyükekşi'ye destek açıklaması
Okan Buruk'tan flaş paylaşım!
Galatasaray'da kart alarmı!
Mehmet Büyükekşi kararını verdi!
Galatasaray'ın Adana kafilesinde sürpriz eksik
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.