Aslan'ın kamp karnesi belli oldu
28.07.2014
Galatasaray'ın 14 Temmuz'da Avusturya'daki kamp çalışmalarıyla başladığı, ardından 24 Temmuz'da Macaristan'a geçerek sürdürdüğü, yeni sezon yurt dışı hazırlıklarının ilk etabı sona erdi. Sarı kırmızılılar pazar akşamı Honved ile oynadığı ve 2-1 kazandığı hazırlık maçının ardından İstanbul'a döndü. 
 
Macaristan'da tek hazırlık maçı oynayan sarı kırmızılılar, daha önce Avusturya'daki özel maçlarda bölgesel lig takımlarından SK Vorwarts Steyr'ı 3-1 yenmiş, Rapid Wien'e ise aynı skorla 3-1 yenilmişti. 
 
Yeni sezon öncesi kamp boyunca gözler, yeni transfer Olcan Adın'ın üzerindeydi. Olcan'ın takıma çabuk uyum sağladığı, adaptasyon sürecini çabuk atlattığı gözlendi. Olcan sergilediği performansla yeni teknik direktör Cesare Prandelli'nin değişmez isimlerinden biri olacağını gösterdi. 

Avusturya ve Macaristan kamplarının ön plana çıkan bir ismi de Bruma oldu. Geçirdiği uzun süreli sakatlığının ardından sahalara dönüşünün nasıl olacağı merakla beklenen Portekizli futbolcu, antrenman ve hazırlık maçlarındaki performansıyla eskisinden daha güçlü ve dayanıklı bir görüntü sergiledi. Bruma'nın fiziğini oldukça geliştirdiği görüldü. 

Galatasaray formasını giymek istediğini belirten Nordin Amrabat, zaman zaman hazırlık maçlarında ön plana çıksa da yabancı sınırlaması, onun takımdaki geleceği açısından sıkıntı yaşamasına yol açacak. 
 
Forvette Umut Bulut genelde etkisiz bir görüntü ortaya koydu. Ancak Genç Sinan Gümüş  kampın dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. 
 
Teknik direktör Cesera Prandelli'nin kadroda düşünmeyerek kampa götürmediği futbolcularla, özellikle eksiklik yaşanan sağ bekte en uygun alternatif olarak Veysel Sarı ön plana çıktı. Veysel Honved maçında da başarılı bir görüntü sergilerken, Hamit Altıntop sağ bekte görev aldığı ilk hazırlık maçında bekleneni veremedi. 
 
Bu arada Galatasaray'ın sağ bek transferinde düşündüğü Tarık Çamdal için Eskişehirspor 4 milyon euro artı bir de futbolcu isteyince bu transfer zora girdi. Sarı kırmızılılar, Eskişehirspor ile pazarlıkları sürdürse de alternatifler üzerinde de duruyor. Eskişehirspor, Galatasaray'ın önerdiği rakama inmezse sarı kırmızılılar Şener Özbayraklı'ya yönelecek. 
 
Yeni sezon hazırlıklarına 1 ağustos'ta yeniden başlayacak sarı kırmızılı takımda futbolcular 4 günlük izne çıkarken, Brezilyalı Felipe Melo sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı fotoğrafla ramazan bayramını kutladı. 
(LigTV)
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Galatasaray'da Vinicius kararı!
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Bafetimbi Gomis'ten emeklilik açıklaması
Galatasaray'da başarının sırrı belli oldu!
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.