Prandelli'den alt yapı sitemi! "Hep alınmış!"
28.07.2014

İtalyan çalıştırıcı Cesare Prandelli takımdan gönderilecek isimler hakkında İstanbul'a dönüşte kararını açıklayacağını duyururken başkan Ünal Aysal ile bunu daha önce konuştu.

Takımın durumu ve yapılması gereken takviyeler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Prandelli özellikle geçtiğimiz dönemde altyapıdan oyuncu çıkarılmaması nedeniyle de selefi Roberto Mancini'yi üstü kapalı da olsa eleştirdi.

Takımın oyuncu fazlası olduğunun altını çizen Prandelli, "Evet takımın transfere ihtiyacı bulunuyor ancak elimizde de çok oyuncu var. Daha önce sanırım her eksiklik olduğunda transfer yapılmış ve kadro fazla olmuş. Hep alınmış hep alınmış hiç genç takımlardan oyuncu yetiştirilmemiş.

‘BORÇLAR ARTMASIN’

Benim de transfer yapılmasını gerekli gördüğüm yerler var. Ancak kulübün mali durumunu biliyorum ve UEFA Finans Kriterleri nedeniyle de fazla şansımız yok. Buna göre hareket edelim. Kadroda düşünmediğimiz oyuncuları gönderip ardından bu isimlerden artacak rakamlarla transferi düşünelim. Borç yüküne girilmesini ben de istemem" sözleriyle başkan Aysal'a fikirlerini iletti.

HER SENE BİR GENÇ PLANI!

Ayrıca takımın geleceğine de katkı yapmak istediğini belirten Prandelli, "Bundan sonraki dönemlerde sürekli genç oyuncu yetiştirmek istiyorum. Her sene bir genç oyuncuyu takıma adapte edeceğim" dedi.

Kaynak: Vatan
Diğer Haberler
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
A Milli Takım'a eleştiri: "Büyük tehlike"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Galatasaray transferi noktalıyor: Berkay Yılmaz
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.