Campbell Aslan olmak üzere! İddia!
28.07.2014

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferini bizzat yürüttüğü iki genç yabancı yıldız için çalışmalarına hız verdi. Aysal, ilk kez HABERTÜRK’ün okuyucularına duyurduğu Arsenal’in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell için İngiltere’den haber beklerken, yine stoper mevkisi için düşündüğü Brezilyalı Doria için de aynı şekilde kiralama teklifi hazırlıyor.

Kadrosunu Barcelona’dan transfer ettiği Alexis Sanchez ile güçlendiren Arsenal’in, geçen yıl Olympiakos’a kiraladığı Campbell’ı yeniden kiralaması bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, menajeri aracılığıyla Campbell’a “Wenger’le konuş, izin iste” mesajı gönderdi.

2.5 MİLYON EURO’YA BİTECEK

Wenger’in, Campbell’a 1 yıl daha kiralık olarak gitmesini söylediği anda düğmeye basacak olan Başkan Ünal Aysal, bu transferi mümkün olan en kısa sürede bitirecek. G.Saray, 2 milyon Euro’yu Kosta Rikalı oyuncuya, 500 bin Euro’yu da İngiliz kulübüne vererek; 22 yaşındaki genç golcüyü

1 yıllığına toplam 2.5 milyon Euro maliyetle kiralamış olacak.

CAMPBELL KİMDİR?

22 yaşındaki Campbell, Kosta Rika formasıyla Dünya Kupası’nda herkesi kendine hayran bıraktı. Muslera’ya gol atarken, bir asist yaptı. Ayağına çok hakim. Gerektiğinde hücumun sağında da oynayabiliyor. Arsenal, üç sezondur başka takıma kiralıyor. Geçen sezon Olympiakos formasıyla 43 maçta 11 gol attı, 12 asist yaptı.

Kaynak: Habertürk
Diğer Haberler
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu hayrete düşürdü
Derrick Köhn: "En önemlisi 3 puan"
Galatasaray bu sezon 27. kez direğe takıldı
Galatasaray'ın savunmadaki sigortası!
Sen çok daha iyisini yaparsın Serge!
Abel Xavier'den Galatasaray uyarısı!
Barış Alper Yılmaz'dan 2 golle şov!
Derrick Köhn'den bu sezon bir ilk!
CL'de büyük gece: İki yarı final bileti daha
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.