Yeni sağ bek İtalya'dan bulundu!..
25.07.2014

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, savunmanın sağı için aradığı ismi İtalya'da buldu. Sabri Sarıoğlu ve Eboue'yi kadro dışı bırakansarı-kırmızılı takımın hedefindeki isim; Napoli'nin Kolombiyalı oyuncusu Juan Camilio Zuniga oldu.

İtalya'dan IlSussidiario'nun özel haberine göre Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda boy gösteren ve sağ bekteki performansı ile dikkat çeken Zuniga, Prandelli'nin radarına girdi. Yönetime oyuncunun durumu ile ilgili bilgi alınması yönünde rapor verdiği ifade edilen Prandelli'nin, mali şartların uygun olması halinde beklenmeden imza atılmasını istediği yazıldı.

Geçen sezon Napoli ile olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan Zuniga için serbest kalma maddesi 30 milyon euro olarak belirlendi. Bu şartlar altında G.Saray'ın transfer için yüksek bir bonservis bedeli ödeyebileceği konuşulurken oyuncunun piyasa değeri ise 11 milyon euro civarında...

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Zuniga'nın satılması durumunda 'okey' vereceğini yazan haber G.Saray'ın kısa süre içerisinde bir teklif yapacağını da ekledi.

Zuniga, Dünya Kupası'nda Brezilya ile oynanan maçta Neymar'ı sakatlamış, ardından ölüm tehditleri almıştı. 28 yaşındaki oyuncu 2009 yılından bu yana Napoli forması giyiyor.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.