Hajrovic'ten Galatasaray itirafı
25.07.2014

 Galatasaray ile sözleşmesini tek taraflı fesh ederek Werder Bremen'e imza atan ve sarı-kırmızılı takımla davalık olan Izet Hajrovic, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Innsbruck karşısında aldıkları 5-2'lik galibiyet karşısında Werder Bremen'de ilk kez forma giymesi hakkında konuşan Izet Hajrovic, kendini rahat hissettiğini ve iyi şeyler yaptığını ifade etti.

"DROGBA, SNEIJDER VE MANCINI GÜVEN VERDİ"

Galatasaray'da çok fazla şans bulamaması ve maç eksiğinin olup olmamasısorulan Boşnak futbolcu, "Galatasaray'da 15 maç oynadım ve beklenenden fazlasını yaptım. Drogba, Sneijder ve teknik direktör Mancini bana güven verdi. Maç eksiğim kesinlikle yok" diye konuştu.

GALATASARAY İTİRAFI: "HATA YAPMADIM"

İstanbul'da çok farklı ve önemli bir tecrübe yaşadığını dile getiren Hajrovic, "Galatasaray'a gitmekle hata yaptığımı düşünmüyorum. Bu benim için büyük bir deneyim oldu. Şampiyonlar Ligi maçlarında çılgın atmosfer vardı. Ve ayrıca Drogba, Sneijder gibi oyunculardan birçok şey öğrendim" açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY İSTEDİĞİ ŞİKAYETTE BULUNABİLİR"

Galatasaray'dan ayrılması hakkında konuşan Hajrovic, "Werder Bremen'e geldiğim için endişeli değilim. Kafa olarak yüzde 100'ümü Werder Bremen'e vermeye hazırım. Kontratımda her şeyin süresinin dolduğundan eminim. Galatasaray bunun için istediği şikayette bulunabilir. Bu onların sorunu" ifadelerini kullandı.

Facebook sayafsında kendisine yönelik hakaretler hakkında da konuşan Boşnak isim, "Bu yorumları fark ettim. Bana ve aileme yönelik oldukça kötü sözler var. Bu yorumlar 1-2 hafta daha sürebilir" diye konuştu.

Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
İlkay Gündoğan bıktı: "Ayrılıyorum!"
Galatasaray'da imzalar atıldı! Özbek'ten Ali Koç'a gönderme
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta
Süper Lig'de küme düşen ilk takım belli oldu!
Galatasaray'ın gol umudu yine Icardi!
Hollanda'da tarihi ceza: 18 puan silme!
Sevilla'da Marcao kararı!
"Menajer ödemeleri" için uyarı!
Rekor için sahadayız: Rakip Pendik!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.