Prandelli'den stoper kararı!..
25.07.2014

İtalyan teknik adam stoper transferine 'hayır' dedi.

Galatasaray'da defansın göbeğindeki sorunların aşılması için Fatih Terim döneminde Chedjou transfer edilmiş ancak Kamerunlu ilaç olamamıştı.

Terim’in formayı verdiği Semih Kaya savunmanın sigortası olurken, Mancini döneminde kendisine çoğunlukla Hakan eşlik etmiş, Chedjou ise hem yabancı sıkıntısı hem de verimsizliği nedeniyle kulübeye geçmişti.

Mancini’nin isteğiyle devre arasında transfer edilen Burdisso ise birkaç maç sonra kendisini tribünde bulmuştu.

‘HEPSİ KALİTELİ İSİMLER’

Sezon bittikten sonra harıl harıl stoper arayan yönetime, Prandelli’den sevindirici haberler geldi. İtalyan hoca, 3-1 kaybedilen Rapid Wien maçında defanstaki sıkıntıların göze batmasına rağmen stopere herhangi bir takviye istemediğini söyledi.

Prandelli, “Stoper konusunda bir sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum. Çünkü kişi bazlı baktığımızda, defans oyuncularımızın hepsi çok kaliteli isimler. Sadece grup ve blok halinde çalışmalarımızı sürdürmemiz, biraz daha hareketli olmamız gerekiyor. Bugüne kadar sadece fiziki açıdan çalıştık. Defansif olarak daha oyunlarımızı oynamadık ve çalışmadık. Savunmada yaşanan durgunluk bundan da kaynaklanıyor olabilir” ifadelerini kullandı.

SEMİH-KORAY UMUDU

Prandelli, gözünden geçirdiği ameliyat sonrası bir süre toplara kafa vuramayacak olan Semih Kaya’nın maçlarda oynamaya başlamasıyla, stoper sorununun çözüleceğini düşünüyor. Genç gurbetçi Koray Günter’den de oldukça umutlu görünüyor.

Kaynak: Habertürk
Diğer Haberler
Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Şenes Erzik'ten Fenerbahçe sözleri: "Çekilme yok"
Tahkim Kurulu'ndan Dursun Özbek'e kötü haber!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Dursun Özbek: "Sponsorluk bekliyorum"
Okan Buruk'tan yabancı hakem sözleri!
Galatasaraylı Günay'a 2 maç ceza
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.