Başkandan taraftara kötü haber!..
25.07.2014

Galatasaray Başkanımız Ünal Aysal,Drogba'nın yerine yıldız bir futbolcu transferi bekleyen taraftarları üzdü. "Bu sezon şöhretli oyuncu almayı düşünmüyoruz" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, sözleşmesi bitip takımdan ayrılan ve bugünlerde eski takımı Chelsea'ye antrenör futbolcu formülüyle dönmesi gündemde olan Didier Drogba'nın yerine aynı nitelikte yıldız bir forvet alınıp alınmayacağı konusuna açıklık getirdi. BUGÜN'e açıklama yapan Aysal, Didier Drogba'nın yerine bir yıldız transferi yapılmayacağını söyledi ve ekledi: "Şöhretli oyuncu almayı bu sezon düşünmüyoruz" dedi. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin talepleri doğrultusunda işlevsel özelliği ön plana çıkan oyuncular alacaklarını belirten Başkan Aysal bunların arasında birkaç yerli ismin de olduğunu ifade etti.

ADiLi iÇiN PASAPORT HAMLESi

Öte yandan Galatasaray, Avusturya kampına götürülmeyen ve takımda düşünülmeyen oyuncularınmenajerlerine bayramdan sonraki hafta için randevu verdi. Gökhan Zan, Engin Baytar, Sabri Sarıoğlu, Ebue, Dany, Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan ve Kaan Baysal'ın durumları yüksek olasılıkla bayramdan sonra netleşecek. Lucas Ontivero'yu kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Endoğan Adili için de Türk pasaportu çıkartmaya çalışıyor. Bu oyuncuların geleceğinde, antrenman verileri de belirleyici olacak. Prandelli, bu grup içerisinde yer alan bazı oyuncuların takımda kalmasını isteyebilir.

EMRE’YE LA LIGA KAPISI AÇIK

Bu arada Sarı- Kırmızılıların altyapısından yetişen Emre Çolak'la İspanya La Liga takımlarından Almeira ilgileniyor. Emre'nin de kulübün uygun bulması durumunda Almeira'ya gidebileceği öğrenildi. Arda Turan'ın "Çok yetenekli" diyerek destek verdiği genç oyuncu, İspanya'ya giderse, La Liga'daki temsilcilerimizin sayısı ikiye yükselecek.

Kaynak: Bugün
Diğer Haberler
Galatasaray'da yeni kaptan: Abdülkerim Bardakcı
Wilfried Zaha'nın görüntüsü şaşırttı!
İsmail Uyanık, TFF Başkanlığına adaylığını açıkladı
Galatasaray'da Wilfried Zaha unutuldu
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na psikolojik destek!
Mauro Icardi'den flaş paylaşım!
Galatasaray'ın süper üçlüsü, rakiplerin korkulu rüyası oldu!
Mauro Icardi'den iyisi yok! Alex, Hagi, Eto'o başaramadı
Galatasaray, derbide kazandı!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.