Prandelli'nin prensi! Üstüne titriyor...
23.07.2014

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli'nin yeni sezon en çok güvendiği isimlerin başında Bruma geliyor. Geçen sezonun ortalarında ağır bir sakatlık geçiren ve yaklaşık 6 aylık tedavi sürecinin ardından takıma dönen Portekizli yıldız için İtalyan teknik adam çok özel çalışmalar yaptırıyor. 

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Elazığspor maçındaki sakatlığının ardından operasyon geçiren Bruma, sağlık heyetinin başarılı ve çalışması ve yaptığı bireysel antrenmanlarla kısa sürede sakatlığını atlattı. Yaz süresince özel antrenmanlarını aksatmayan Portekizli genç oyuncu, Avusturya Kampı'nın en çalışkan ismi olarak dikkat çekiyor. Sakatlığını atlatmasının yanında fiziksel olarak güçlenen Bruma, adeta Prandelli'nin koruması altına girdi. 

Prandelli genç öğrencisiyle sık sık özel özel görüşmeler gerçekleştiriyor. Bruma'ya, takımdaki yerini bulması için acele etmemesi gerektiğini vurgulayan İtalyan teknik adamın Bruma'nın atlattığı ciddi sakatlığa vurgu yaptığı öğrenildi. Tam anlamıyla hazır olabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacı bulunduğunu kaydeden Prandelli, Bruma'dan sabırlı ve disiplinli şekilde çalışmalarını sürdürmesini istedi.

Kaynak: Ligv TV

Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.