Brezilya kadrosu şekilleniyor! Melo..
24.04.2014
-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo'nun kendisinden büyük bir müjde beklediği, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, Dünya Kupası kadrosuna aldığı 8 oyuncuyu açıkladı ve kalan 15 ismin de 7 Mayıs günü belli olacağını söyledi.

Thiago Silva (PSG), David Luiz, Oscar, Ramires, Willian ( Chelsea), Paulinho (Tottenham), Julio Cesar (Toronto FC) ve Fred'in (Fluminense) kadrosunda yer alacağını belirten Scolari, Thiago Silva, David Luiz, Julius Cesar and Fred'in de 4 kaptanı olacağını ifade etti.

"KADRO KAFAMDA OLUŞTU"

Kalan 15 ismi de belirlediğini kaydeden Brezilyalı hoca, "Şu anda kafamda oyuncular oturmuş durumda, ancak liglerin bitmesini bekliyorum. Bir günden, diğerine problemlerimiz değişebiliyor. Napoli'de Henrique'ye araba çarptı mesela. Böyle olaylar olabiliyor" diye konuştu.

Bu sezon gösterdiği performans sonrasında milli takıma göz kırpan ve her açıklamasında da Dünya Kupası hayalinden dem vuran Galatasaray'ın 'pit-bull' lakablı çılgın orta saha oyuncusu Melo, milli formayı son olarak 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda karşısında giymişti.
Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Lucas Torreira nefes aldırmadı!
Eren Dinkçi'den Galatasaray ve milli takım yanıtı!
İşte Süper Lig'de puan durumu
"Maça, Galatasaray için gitmedi"
Dries Mertens'ten mini resital!
Spor yazarlarından Galatasaray yorumları
Okan Buruk'tan tarihi performans!
CL'de büyük gece: İki yarı final bileti daha
Galatasaray'ın keskin nişancısı: Ziyech
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.