Galatasarayımız'a dev sponsorluk için tek şart!
24.04.2014

Bütçesindeki açık ve aşırı borç nedeniyle UEFA Finansal Fair Play kurallarına dikkat eden Galatasaray'ımız, gözünü yeni forma sponsorluğu anlaşmasına dikti; ancak aday şirketler, Cimbom'un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olup olmayacağını merak ediyor.

Türk Telekom ile sezon sonunda sona erecek olan forma reklamı anlaşması için önce Emirates ile masaya oturan Galatasarayımız'a cazip bir teklif de Rus enerji devi Gazprom'dan geldi. Ancak Gazprom'un Galatasarayımızın Devler Ligi dışında kalması halinde çekilebileceği konuşuluyor.

GAZPROM SPONSORLUĞUNDA DOSTLUK MAÇI

Kombine gelirlerini uzun vadede temlik altına aldıran ve yeni forma anlaşmasıyla yaz transfer dönemi öncesinde rahat bir nefes almak isteyen Galatasarayımızın görüştüğü şirketlerden Gazprom'un uluslararası sosyal sorumluluk projesi "Dostluk için Futbol" kapsamında Perşembe günü Florya'da bir etkinlik düzenlenecek. Galatasarayımız ve Bursaspor'un U14 takımları arasında dostluk maçı oynanacak. Gazprom'un sarı-kırmızılı takımımızla reklam anlaşması öncesinde bu organizasyonla arayı sıcak tuttuğu söyleniyor.

ZENİT, SCHALKE VE CHELSEA...

Dünyanın en büyük doğalgaz şirketi olan Gazprom, futbol dünyasında yaptığı dev sponsorluk anlaşmalarıyla adından söz ettiriyor. Rus Ligi'nde Zenit'in sponsoru olan enerji devi, Almanya'da da Schalke 04 ile forma reklamı anlaşmasını uzun yıllardır sürdürüyor. Chelsea ile de sponsorluk anlaşması bulunan Gazprom, iki sezondur Şampiyonlar Ligi'nin de resmi destekçilerinden. Gazprom, Sırp ekibi Kızılyıldız ile de 4 yıl önce anlaşmıştı.

Kaynak: Sabah
Diğer Haberler
Şenes Erzik: "TFF ile UEFA ve FIFA'nın ilişkileri son derece sağlam"
Galatasaray'ın gözü Klaassen'de
Galatasaray'da 'Dayı' kayıplarda!
Adana Demirspor - Galatasaray: Muhtemel 11'ler
Alanyaspor'dan Mehmet Büyükekşi'ye destek açıklaması
Okan Buruk'tan flaş paylaşım!
Galatasaray'da kart alarmı!
Mehmet Büyükekşi kararını verdi!
Galatasaray'ın Adana kafilesinde sürpriz eksik
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.