Roberto Mancini için flaş iddialar!
21.04.2014

Galatasarayımız'da farklı Kasımpaşa yenilgisi önümüzdeki sezonu etkileyecek tedbirleri daha da belirginleştirdi.

DHA'nın haberine göre; başkanımız Ünal Aysal'ın sürekli arkasında durduğu Mancini'ye tavrı her geçen gün olumsuzluğa doğru sürüklenirken, sarı kırmızılı takımımızda asıl sorun futbolcularımız ile İtalyan teknik adam arasındaki bağların onarılmaz bir düzeye geldiği öğrenildi.

Üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında Mancini ile oyuncularımız adeta faturayı birbirine keserken, özellikle maç içinde ve devre aralarında İtalyan teknik adamımızın tavrı ve futbolcularımıza yönelik hakarete varan konuşmaları, sarı kırmızılı futbolcuların İtalyan Hoca'ya yönelik düşüncelerini olumsuze tkilemiş durumda.

Mancini'nin oyuncularımıza taktik anlatırken küçümser bir yaklaşım gösterdiğini ve Sivas maçının devre arasında bazı futbolcularımıza "Karakter koymuyorsunuz, karaktersizce mücadele ediyorsunuz" diyerek hakaret ettiği öğrenildi. Bunun üzerine yerli oyuncularımızın Mancini'ye soyunma odasında tepki gösterdikleri bildirildi.

Mancini'nin bu tavırları yerli yabancı birçok oyuncuyu İtalyan Hoca'ya karşı olumsuz görüşlere yöneltirken, Drogba üzerinde kuramadığı sarsılan otoritesini güçlendirmek adına genç oyunculara yönelik tavırlarının bütün takımı olumsuz etkilediği ileri sürüldü.

İtalyan teknik adamın, Kasımpaşa maçının devre arasında da soyunma odasına moral vermek için gelen yönetici Şükrü Ergün'ü kovmaktan beter etmesi de, sarı kırmızılı yönetimimizi fazlasıyla kızdırmış durumda.

Kasımpaşa maçı sonrasında takımımıza 2 gün izin verip, Milano'ya giden Mancini'nin Galatasarayımız'daki günlerinin artık sayılı olduğu iddiası güçlenirken, başkanımız Ünal Aysal'ın bu konudaki tek sıkıntısının 9 milyon euroluk tazminat olduğu söyleniyor.

Kaynak: DHA
Diğer Haberler
Şenes Erzik: "TFF ile UEFA ve FIFA'nın ilişkileri son derece sağlam"
Galatasaray'ın gözü Klaassen'de
Galatasaray'da 'Dayı' kayıplarda!
Adana Demirspor - Galatasaray: Muhtemel 11'ler
Alanyaspor'dan Mehmet Büyükekşi'ye destek açıklaması
Okan Buruk'tan flaş paylaşım!
Galatasaray'da kart alarmı!
Mehmet Büyükekşi kararını verdi!
Galatasaray'ın Adana kafilesinde sürpriz eksik
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.