Spanoulis'den G.Saray itirafı!..
19.04.2014

Vassilis Spanoulis, Pana’da Euroleague şampiyonluğu yaşadığı F.Bahçe’nin Sırp koçu için bu yorumu yaptı. Sırp koçla arası açık olduğu bilinen Olympiakos’un süper yıldızı Spanoulis, “F.Bahçe Ülker, Euroleague’e çok erken veda etti ama benim Zeljko Obradovic hakkında söyleyeceğim hiçbir şey yok” dedi.

Real Madrid eşleşmesinde 2-0 geriye düşen Olympiakos'un süper yıldızı, “Üst üste üçüncü Euroleague şampiyonluğunu değil, bizim için önemli olanı; yani her maçı tek tek almayı düşünüyoruz. Önceki iki yılda olduğu gibi mutlu sona ulaşabilmemiz için her karşılaşmayı kazanmamız gerekiyor. Dolayısıyla şampiyonluğu değil, maç maç kazanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

‘GALATASARAY’I REDDETTİM’

Galatasaray ve Milli Takım’ın koçu Ergin Ataman’ın ‘Potanın Messisi’ olarak nitelendirdiği Spanoulis, sezon başı sarı kırmızılılardan teklif aldığını doğruladı ve ekledi: “Ligler başlamadan önce Galatasaray benimle ilgilendi. Türkiye’den gelen bu teklif bana resmi olarak da iletildi. Ancak Galatasaray’ın teklifini kabul etmedim. Benim ilk tercihim her zaman Olympiakos’tur. Ben takımımda çok mutluyum.”



‘ERGİN ATAMAN BİLDİĞİM BİR İSİM’

Milli Takım’ın başına Ergin Ataman’ın getirilmesine ilişkin sorumuzu Yunan yıldız şu sözlerle yanıtladı: “Ataman bildiğim bir isim. Türkiye’nin başına geçmesi Ataman ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kararıdır. Ama şuna eminim ki kendileri için en iyi seçimi yapmışlardır.”

DIAMANTIDIS SORUSUNA KIZDI

En büyük rakibi olarak gösterilen bir diğer Yunan devi Panathinaikos’un efsanesi Diamantidis ile aralarındaki rekabeti sorduğumuz Olympiakos’un oyun kurucusu soruya tepki göstermesinin ardından, hiçbir yanıt vermeden röportajı terk etti.

Kaynak: Hürriyet
Diğer Haberler
Barış Alper limitleri zorluyor, rekorlar geliyor
Galatasaray'da 'yeni transfer' Ziyech
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
Potada dev derbi zamanı: Fenerbahçe - Galatasaray
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Hakemlerin kayıt korkusu!
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Dries Mertens'i takım arkadaşları ikna ediyor!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.