Sıra şimdi onda! 1+1 yıllık teklif...
18.04.2014
WEBASLAN- Gelecek sezon için çalışmaların başlayan Galatasaray, sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcuları ile görüşüyor. Yeni sözleşmeler için çalışmayı başlatan Aslan, kaptan Sabri Sarıoğlu ile de 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Sezon ortasında Hakan, Selçuk, Burak ve Muslera ile görüşen ve büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, tecrübeli futbolcuyu kadroda tutmak için de adımlarını attı.

BURSA MAÇINDA PARLADI

Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Bursaspor'a karşı gösterdiği performansla otoritelerden tam not alan Sabri'nin gelecek sezon da kadroda kalmasına sıcak bakılıyor.

Milli futbolcunun da futbol hayatına sarı-kırmızılı takımda devam etmek istediği ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

FUTBOLU G.SARAY'DA BIRAKMAK İSTİYOR

Futbola Galatasaray'ın altyapısında başlayan Sabri Sarıoğlu, 12 sezondur formasını giydiği ekibin 2012-13 sezonu itibariyle ayrıca kaptanlığını da yapıyor. Her fırsatta Galatasaray'a olan sevgisini dile getiren tecrübeli ismin 363 maçta 20 golü bulunuyor.

Verdiği röportajlarda futbol hayatını Galatasaray'da sonlandırarak bu takımın efsaneleri arasında yer almak istediğini dile getiren kaptan, tecrübesiyle de takımın genç futbolcularına örnek oluyor.

SEN OLSAN, KİMLERE YENİ SÖZLEŞME ÖNERİRDİN? YORUMUNU YAZ...

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu
Galatasaray'da Süper Kupa ve Ali Koç'a gönderme!
Galatasaray'da Süper Kupa için kutlama hazırlıkları tamam
Felip Melo, kuşları kudurttu!
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF adaylığını açıkladı!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Napoli, Galatasaray'ın yıldızı için geliyor
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.