İşte masadaki golcü adayı! Geliyor
18.04.2014
WEBASLAN ÖZEL- Beklentilerin altında kalan performansı sonrasında Türkiye Kupası'nda finale yükselerek biraz olsun moral toplayan Galatasaray'da gelecek sezonun takımı için de isimler masaya gelmeye başladı. Devre arasında 9 yeni isim ile değişime start veren sarı-kırmızılılara, menajerler tarafından Anderlecht'in golcü oyuncusu Matias Suarez önerildi.

Fatih Terim döneminde ciddi şekilde gündeme gelen, ancak transferi gerçekleşmeyen Arjantinli golcü, gelecek sezon bir forvet almayı planlayan Galatasaray'a ilk seçenek olarak sunuldu. Belçika ekibinin talep ettiği yüksek bnservis bedeli nedeniyle sarı-kırmızılıların kapısından dönen 1,82'lik forvetin de, artık Belçika'dan ayrılarak kariyerine başka bir kulüpte devam etmek istediği belirtildi.

GALATASARAY 'SAKATLIK RAPORU' İSTEDİ!

2008/09 sezonunda Belçika'ya gelen ve gösterdiği performans ile İngiliz kulüpleri başta olmak üzere Avrupa'nın devlerinin dikkatini çeken 25 yaşındaki oyuncu, son 2 sezondur ise sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamadı. Geçtiğimiz sezon ve bu sezon 2 farklı bölgeden çok ciddi sakatlıklar geçiren yıldız oyuncunun durumu Galatasaray tarafından da inceleniyor. Sakatlıkları ile ilgili detaylı bir rapor hazırlanmasını talep eden sarı-kırmızılı idarecilerin, Mancini'den gelecek olan son rapora göre de hamle yapmayı düşündüğü belirtildi.

Bu sezon Anderlecht forması ile toplam 15 mücadelede sahada yer alan çift ayaklı golcü, 7 golün altına imza atmayı başardı. Sezonun ikinci yarısının tamamını sakatlığı nedeniyle kaçıran ve Belçika vatandaşlığı da bulunan Suarez'in bonservis bedelinin 5 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Webaslan.com
Diğer Haberler
Galatasaray'da Wilfried Zaha ilk 11'e göz kırpıyor
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Kulüpler Birliği'nden yabancı hakem kararı!
Galatasaray'ın "joker"i Barış Alper, "dalya"ya hazırlanıyor
Okan Buruk: "Efe Akman kalsın"
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Thomas Tuchel açıkladı: "Boey oynamayacak"
Osman Şenher: "Toplumu futbol ile kutuplaştırıyorlar"
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.