Melo'ya müjde gibi açıklama!..
16.04.2014
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari, ülkesinin basınında Dünya Kupası öncesinde bir röportaj verdi ve kadro seçimi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken, 1-2 sürpriz yaşanabileceğini ifade ederek Galatasarayımızın yıldızı Felipe Melo'nun umutlarını yeşertti.

2 hafta boyunca Avrupa'da Brezilyalı oyuncuları takip eden deneyimli teknik adam, "Avrupa'da sürekli izlediğimiz 45 tane oyuncu var. Bir maçı yerinde izlediğimizde, farklı durumlarda bakıyoruz ve kadroya farklı şeyler katabilecek oyuncuların olup olmadığını inceliyoruz. Oyuncu listemiz bugün de hazır diyebiliriz, ama bir sakatlık her şeyi değiştirebilir. Normal şartlar altında, şu anda kadroda çok fazla değişiklik yapmayacağız. En fazla 1 ya da 2 oyuncu değişecektir. Yani 1-2 sürpriz isim ekleyebiliriz" diye konuştu.

MELO'NUN EN BÜYÜK HAYALİ!

Felipe Melo, sezon içinde, Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nda oynamanın en büyük hayali olduğunu söylerken, "Bu sezon da başarılı performansım devam ediyor. Umarım bu istikrarlı oyunum Scolari’nin de dikkatini çeker ve beni kadroya alır. Çünkü şu an en büyük hedefim tekrar milli formayı giymek ve Dünya Kupası’nda yer almak" dedi.

Galatasaray'ın 'pit-bull' lakablı çılgın orta saha oyuncusu, milli formayı son olarak 2010 Dünya Kupası çeyrek finalinde Hollanda karşısında giydi.

İşte Scolari'nin 5 Mart günü Güney Afrika ile yapılan hazırlık maçı için belirlediği son kadro:

Kaleci: Julio César (QPR)
Defans: Thiago Silva (Paris Saint-German), David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern Münih), Rafinha (Bayern Münih), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid)
Orta Saha: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Ramires (Chelsea), Oscar (Chelsea)
Forvetler: Willian (Chelsea), Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Bernard (Shakhtar Donestk)
Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu
Galatasaray'da Süper Kupa ve Ali Koç'a gönderme!
Galatasaray'da Süper Kupa için kutlama hazırlıkları tamam
Felip Melo, kuşları kudurttu!
İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF adaylığını açıkladı!
Galatasaray'da gizli plan: Raphael Varane
Napoli, Galatasaray'ın yıldızı için geliyor
Nihat Kırmızı'dan Fenerbahçe ve şampiyonluk sözleri!
Çağdaş Atan, Kayserispor'a tazminat ödeyecek!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.