Drogba için İtalya'dan bu sözler!..
16.04.2014
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Sezon sonunda sona erecek olan kontratını henüz uzatmayan ve takımımızdan ayrılacağı konuşulan Didier Drogba için İtalya'dan açıklama geldi. Fildişili yıldızın talipleri arasında gösterilen Serie A devi Roma'nın hocası Rudi Garcia, transfer çalışmaları ile ilgili konuştu.

Fransız teknik adam, İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda hedefleri arasında gösterilen Didier Drogba ve Portolu Jackson Martinez için henüz bir adım atmadıklarını belirtirken, "Henüz transferle ilgili bir açıklamam yok. Şu anda elimdeki kadrodan memnunum ve ilk hedefim de transferden önce, bu kadronun korunması. Gelecek sezon da güçlü bir kadro oluşturmaya çalışacağız ve taraftarımız da bunu hak ediyor. Önemli olan büyük düşünmek. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynamamız önemli" ifadelerini kullandı.

Öte yandan İtalyan ve Fransız basını Didier Drogba'nın peşinde Serie A'nın 3 devi; Milan, Juventus ve Roma'nın olduğunun altını çizerken, 36 yaşındaki süperstar ise son açıklamasında Türkiye ya da İngiltere'de futbol hayatına devam etmeyi düşündüğünü kaydetti.
Kaynak: Webaslan Dış Haberler
Diğer Haberler
Okan Buruk'tan şampiyonluk, Süper Kupa, transfer, hakem sözleri!
Galatasaray Çağdaş Faktoring, yarı finalde!
Serge Aurier'de hedef maç belli oldu!
Fiorentina, Zaniolo için pole pozisyonunda
Okan Buruk'tan transfer açıklaması!
Konyaspor'dan G.Saray açıklaması
Melo'dan Dani Alves'e tepki!
Okan Buruk'tan sakat oyuncular için açıklama!
Süper Lig'de 33. hafta programı açıklandı
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.