Eskişehirspor maçı ona adandı!
27.09.2011
Galatasaray takımının Eskişehirspor'la yaptığı karşılaşma, sarı-kırmızılı ekibin efsane Alman teknik adamı Jupp Derwall'e adandı.

Kulübün yeni uygulamasına göre, Türk Telekom Arena'daki her maç Galatasaray tarihinde kendisine özel yer edinmiş bir efsane isme adanırken, Eskişehirspor maçının adandığı isim ise Jupp Derwall oldu.

2011-12 sezonunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak tüm maçlarda devam edecek ''Efsanelere Saygı Günleri'' organizasyonunda Jupp Derwall'in saha kenarına dev bir resmi asılırken, skorboarda da Derwall'in görüntülerine yer verildi.

Hayatını 2007 yılında kaybeden Galatasaray'ın efsane teknik direktörü, 1986?1987 sezonunu lider tamamlayarak 14 yıllık şampiyonluk hasretine son veren takımın başında yer alarak, sarı-kırmızılı ekibin tarihinde unutulmaz bir yere sahip oldu.

Ayrıca, statta taraftarlara Derwall maskeleri dağıtılırken, maç öncesi seremonisine futbolcularla birlikte katılan çocukların üzerlerinde ''Efsaneler Asla Unutulmaz'' yazan özel tişörtler yer aldı.

Öte yandan, etkinlik kapsamında sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Ali Tanrıyar, Derwall'le 14 yıl aradan sonra şampiyonluk yaşayan takımın kaptanı olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman'a bir plaket takdim etti.

-ALPASLAN DİKMEN UNUTULMADI-

Galatasaray taraftar grubu Ultraslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen, ölümünün 3. yıl dönümünde unutulmadı.

Bir trafik kazasında 27 Eylül 2008 tarihinde hayatını kaybeden Alpaslan Dikmen'in yarınki ölüm yıl dönümü öncesi taraftarlar, ''Alpaslan ölmedi, kalbimizde yaşıyor'' yönünde tezahüratta bulundu.

Maç öncesi stat skorboardında, Alpaslan Dikmen için hazırlanan belgeselden bölümlere yer verildi.

-SKİBBE BU KEZ RAKİP-


Galatasaray'da 2008-2009 sezonunda teknik direktörlük görevini üstlenen Skibbe, Eskişehirspor teknik direktörü olarak sarı-kırmızılı taraftarların karşısına çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda başarısız bir dönem yaşayan ve sezonun 21. haftasında Kocaelispor'a Ali Sami Yen Stadı'nda 5-2 yenilmesinin ardından görevine son verilen Alman teknik adam, bu kez rakip olarak Galatasaray'ın karşısında yer aldı.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Diğer Haberler
FIFA açıkladı: A Milli Takım 26. sırada
"Galatasaray'a karşı oynamak zor"
Metin Öztürk'ten Fenerbahçe ve Fethi Pekin'e cevap!
Galatasaray'da Icardi gelişmesi!
Derbilerde goller yabancılardan geliyor
Galatasaray'da fabrika ayarlarına dönüş!
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Victor Osimhen, mest etti!
Derbide kartlar havada uçuşuyor!
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.