Galatasaray'da hedef 19.05'te 3 kupa
10.05.2024

Trendyol Süper Lig'de bitime 3 hafta kala Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki puan farkı 6. Cimbom'a şampiyonluk için 3 maçta 4 puan yetiyor.

Pazar günü Kanarya, Kayserispor önünde puan kaybederse; Aslan, Karagümrük'ü yenmesi durumunda şampiyon olacak. Bu durumda Fenerbahçe maçında lig şampiyonluğu, Süper Kupa ve kadın takımının tarihi zaferi aynı gün kutlanacak.

Sarı-kırmızılılılar, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak derbiye 'şampiyon' unvanıyla çıkarsa, tarihi bir kutlama yapacak. Yönetimin planı şu: Derbi sonrası üç kupa birden kaldırmak...

Sarı-kırmızılılar, hükmen kazanılan Süper Kupa'yı henüz Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) teslim almadı.

PAZARI BEKLİYORLAR

Kadın takımı da kupasını henüz kaldırmadı. Önümüzdeki pazar günü şampiyonluğun garantilenmesi halinde yönetim; 19 Mayıs'taki Fenerbahçe maçına TFF'den 3 kupanın da getirilmesini isteyecek. Böylece derbi 3 kupanın da kutlandığı şölene dönüşecek. Bu girişimle Galatasaray yönetimi, ezeli rakiplerine karşı büyük bir psikolojik üstünlük de kurmanın peşinde...

Pazar günü iki takımın da rakiplerini yenmesi durumunda derbide beraberlik, Galatasaray'ı şampiyon yapacak. Ancak talimatlar gereği bu maç sonrası kupa verilmeyecek. 

Diğer Haberler
Galatasaray'dan Ali Koç'a suç duyurusu!
Galatasaray'dan Ali Koç'a suç duyurusu!
Okan Buruk: "Kaldırın başınızı, şampiyon biziz!"
Süheyl Batum: ''Ali Sami Yen'i eşkıyalar bastı''
Fatih Terim: ''Beni Yunanistan'da herkes sevdi''
Buğrahan Tuncer: "Her şey için özür dilerim"
Galatasaray nasıl şampiyon olur?
Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a cevap
Derbide 35 taraftar hakkında yasal işlem
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.