Albert Riera, Fransa'da gündem oldu
28.04.2024

Fransa Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux'yu çalıştıran Albert Riera'nın beklentileri karşılayamaması ve basın toplantılarında yaptığı açıklamalar, ülkede gündeme oturdu.

Ligde 14. sırada yer alan ve beklentilerin oldukça uzağında kalan Riera'nın ekibi, küme düşme tehlikesi yaşamasa da play-off mücadelesinden de uzakta kaldı.

Bordeaux'da gösterdiği performansla eleştiri konusu olan İspanyol teknik adam, St. Etienne maçında rakip oyuncuya saldırması yönündeki sorulara "Sahada olan sahada kalır ve Las Vegas'ta olan Las Vegas'ta kalır" cevabını vererek, Fransız medyasında kafaları karıştırdı.

Aylar önce Quevilly Rouen karşısında alınan golsüz beraberliğin ardından Riera bir kez daha karakterini ortaya koyarak "500 Ligue 2 oyuncusuna bu gece sarı formayı mı yoksa mavi formayı mı giymeyi tercih ettiklerini sorarsanız, sizce ne derler? Bence mavi olanı seçerler" diyerek Girondins de Bordeaux tarafından giyilen mavi renge atıfta bulundu.

Riera'nın açıklamaları Fransız futbolunda çok eleştirildi ve Raymond Domenech liderliğindeki antrenörler birliği UNECATEF'i kendisini göreve çağırmaya zorladı.

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Riera'nın gelecek sezon Bordeaux'da göreve devam etmesi beklenmiyor.

Diğer Haberler
Galatasaraylı Kaan Ayhan'ın mutlu günü
Galatasaray, İlkay Gündoğan için randevu aldı!
Derbide Hakim Ziyech'e "vur" talimatı
Ligin en az gol yiyeni Galatasaray
Almanya'nın EURO 2024 kadrosunda 11 büyük eksik
Derbinin hakemi açıklandı: Arda Kardeşler
Okan Buruk: "Derbi diğer maçlardan farklı değil"
Derbide ilk golün önemi büyük
Galatasaray'da sürpriz gelişme: Salih Uçan
webaslan web sitesi
webaslan, DHA ve AA resmi abonesidir
webaslan.com © 2001 - 2024 Tüm hakları saklıdır.