WEBASLAN ÇEREZ POLİTİKALARI

Kişisel verilerin korunması hakkında bilgilendirme

Bilgilerinizin gizliliği ve güvenliği bizim için önemli; bu sebeple kişisel verilerinizin korunması amacıyla 7 Nisan 2016 tarihinde yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK" ya da "Kanun") kapsamında şirketlerin uyması gereken usul ve esaslar ile hak ve özgürlükleriniz hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Bu bilgilendirme, Kanun'un 10. Maddesi gereğince ve yasal zorunluluk nedeniyle yapılmaktadır.

 

Bu politika,

Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası'nın ve İletişim İzni'nin Amacı

Bu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni;

Webaslan.com'a üye olmak veya sadece ziyaretçi (üye olmayan ama Webaslan.com servislerinden sınırlı biçimde yararlananlar) olarak Webaslan.com'un hizmetlerini kullanmanın koşullarından biri olarak bazı bilgileriniz Webaslan.com tarafından alınmakta, işlenmekte ve saklanmaktadır. Webaslan, gizliliğinizi aşağıda yer alan kurallar çerçevesinde korumaktadır.

 

Çerez nedir?

Çerez, ziyaret ettiğiniz web sitesi tarafından tarayıcınıza gönderilen küçük bir metin parçasıdır. Bu, web sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Yani bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir. Çerezler önemli bir role sahiptir. Onlar olmasaydı, Web kullanımı zorlaşırdı. Çerezleri pek çok amaçla kullanırız. Örneğin, size daha alakalı reklamlar göstermek, bir sayfaya kaç ziyaretçi geldiğini belirlemek, hizmetlerimize kaydolmanıza yardımcı olmak ve verilerinizi korumak için kullanırız.

 

Ne tür veriler toplarız ve çerezleri ne için kullanıyoruz?

Çerezleri, sitelerimizin daha kolay kullanılması, sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması ve kullanıcılarımıza akıllı reklam gösterimi için kişiselleştirme amacıyla kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi)

Çerezler ayrıca, sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve sitelerimizin tasarımı ile kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

 

Üçüncü partilere ait çerezler / Reklam Çerezleri

İş ortaklarımızın kendi reklamlarını ve web sitelerini yönetmelerine yardımcı olmak için Google tarafından AdSense, Google Analytics ve DoubleClick markalı çeşitli hizmetler de dahil olmak üzere pek çok ürün sunulur. Bu hizmetlerde diğer sitelerde ve uygulamalarda bu ürünlerden birini kullanan bir sayfayı ziyaret ettiğinizde ya da bir reklamı gördüğünüzde, tarayıcınıza çeşitli çerezler gönderilebilir.

Örneğin bunlar google.com, doubleclick.net,  googlesyndication.com veya googleadservices.com dahil olmak üzere birkaç farklı alan adından ayarlanmış olabilir. Reklamcılık ürünlerimizden bazıları, iş ortaklarımızın bizim hizmetlerimizle (reklam ölçümü, raporlama hizmeti vb.) birlikte, başka hizmetleri de kullanmasına olanak verir ve bu hizmetler tarayıcınıza kendi çerezlerini gönderebilir. Bu çerezler, onların alan adlarından ayarlanır.

Öte yandan sitenin kullanış verimini artırmak, ilgi duyduğunuz alanlara ait size özel haber göstermek gibi çeşitli site iyileştirmeleri için de çerezler ve 3. partilerin çerezlerini kullanırız.

İş ortaklarımızdan biri olan Google tarafından kullanılan çerez türleri ile bunların nasıl kullanıldığı konusunda daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz

https://www.google.com.tr/intl/tr/policies/technologies/types/

 

Çerezler hakkında önemli bildirim

Hiçbir çerez ya da çerezlerin kullanılması yoluyla elde edilen hiçbir bilgi üçüncü taraflara satılmaz. Ayrıca, çerezleri kullanımımız, ziyaretçilerimizin kimliklerini öğrenmek ya da bu siteden elde edilen herhangi bir veriyi kişi kimliğini tanımlayıcı herhangi bir bilgi ile ilişkilendirmek amacı taşımamaktadır.

 

Çerezleri kontrol etmek veya silmek

Internet Explorer:

 

Safari:

Google Chrome:

Çerezler hakkında daha fazla bilgi ve çerezlerin tarayıcınıza yüklenmesini engellemeye ilişkin ayrıntılı talimatlar için lütfen şuraya bakın: www.allaboutcookies.org

Çerezler ve kişisel bilgileriniz ile ilgili daha fazla bilgi almak, kişisel verilerinizin tarafımızca silinmesini talep etmek için bize her zaman destek@webaslan.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Webaslan Anasayfasına Dön